Lauantaina Oulussa vastassa Hercules

09.09.2022

JJK matkustaa lauantaina runkosarjan toiseksi viimeisessä vieraspelissä Ouluun Herculeksen vieraaksi.

Kakkosen C-lohkon niin sanottua runkosarjaa on JJK:n osalta jäljellä enää neljän ottelun verran, joista ensimmäinen pelataan Oulussa, sarjakolmosen Herculeksen vieraana. Hercules on vuonna 1998 perustettu aikuisjalkapallon ja futsalin erikoisseura, jonka perustivat aikanaan Oulun yliopiston tekniikan opiskelijat.

Kaudella 2020 Hercules oli vielä sarjan viimeisillä kierroksilla mukana Ykkösen nousutaistelussa, mutta lopulta JIPPO vei sarjavoiton sekä sen myötä myös nousupaikan ja oululaisten oli tyytyminen hopeaan. Viime kaudella puolestaan SJK Akatemia nappasi sarjan ykköspaikan ja kakkoseksi kiilannut JJK jätti Herculeksen kolmossijalle.

Kuluvan kauden 19. kierrokselle lähdettäessä Peter Ebbe Tønderin valmentama miehistö löytyy jälleen sijalta kolme. Herculeksen kausi on ollut hyvistä tuloksista huolimatta varsin haastava ja vaihtuvuus pelaajistossa viime kauteen verrattuna oli suurta. Kokoonpano onkin elänyt ottelusta toiseen. Seura tiedotti lisäksi tällä viikolla tanskalaisvalmentajan jättävän joukkueensa kauden jälkeen, mutta lähtöön ei tiedotteen mukaan liity sen suurempaa draamaa.

Herculeksen ja Kettupaitojen aiempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi selvin lukemin 4-0. JJK lähti juhannuksen viettoon suorastaan murskaavan esityksen myötä, kun juhannusviikolla torstai-iltana Harjulla vieraillut sarjakakkonen JS Hercules jäi vastaantulijan rooliin isäntien viedessä vakuuttavan voiton. Maalinteossa onnistuivat ensimmäisellä puoliajalla Ville Kirvesoja ja Aatu Manninen, toisella puolestaan Aleksis Lehtonen ja Reetu Räsänen.

Vaikka JJK porskuttaakin vakuuttavassa yhdeksän pisteen johdossa ja peräti kahdeksan ottelun voittoputkessa, on se joutunut vääntämään tosissaan pisteistä viime kierroksilla. Edellisessä ottelussa se kukisti kotikentällään OLS:n 1-0-tuloksella Robin Saastamoisen alkuhetkien osumalla. Paikkoja kettulaumalla oli useampaankin täysosumaan, mutta Saastamoisen kauden 7. osuma jäi lopulta taiston viimeiseksi. Kuriiri Korhosen tarjoama kooste kamppailusta löytyy JJK TV:n YouTube-kanavalta.

Samanlaista vääntöä pisteistä on varmasti odotettavissa myös lauantaina Oulussa, sillä kotijoukkue haluaa vielä haastaa tosissaan JJK:n pahimman haastajan VIFK:n sarjan kakkospaikasta. 48 pistettä kerännyt JJK on jo varmistanut paikkansa neljän parhaan joukkueen jatkosarjassa sekä sen, että se saa kahdessa jatkosarjan kolmesta ottelusta itselleen kotiedun.

Herculeksen isännöimästä ottelusta ei tähän tietoon ole saatavilla striimiä, mutta JJK:n Twitteristä voit seurailla ottelun kulkua.

Hercules – JJK || la 10.9.22 klo 18 || Castrén, Oulu

Kausikorttien ennakkomyynti kaudelle 2023 käynnissä


Ennakkotilaamalla kausikorttisi jjk.fi sivun lippukaupasta kampanja-aikana (3.9.-2.10.2022) hintaan 99€ voit säästää reilusti, mikäli JJK nousee Ykköseen kaudelle 2023!

Mikäli JJK nousee Ykköseen kaudelle 2023, kausikortin hinta tulee olemaan 119€. Voit siis säästää selvää rahaa hankkimalla sen jo nyt hintaan 99€. Jos taas sarjataso jatkuu samana, kortin hinta Kakkosessa tulee olemaan sama kuin tälläkin kaudella: 99€.

Lisätietoja ja ostoksille osoitteessa:
👉 https://jjk.fi/kausikortti

Tule tukemaan kettulaumaa matkalla kohti Ykköstä!