Lauantai lähestyy – infopaketti käytännön järjestelyistä!

14.08.2013

20130817-jjk-kups-scup-920w

 

 

Lauantain huikea Suomen Cupin välierätaistelu lähestyy kovaa vauhtia! Kettupaidat lähtevät jahtaamaan KuPS:n kustannuksella paikkaa cup-finaalissa ja samalla mahdollisuutta päästä eurokentille kaudella 2014.

 

Tässä tietopaketti lauantaisen hegemoniaottelun käytännön järjestelyistä, joiden tiimoilta on ehtinyt tulla jo runsaasti kyselyitä!

 

Kaikki kausikorttimme – pääkatsomokortit, Klubikortit, Fox Cardit – oikeuttavat sisäänpääsyyn tähänkin tiukkaan taisteluun.

 

Ennakkolippuja otteluun saa myös normaaleista ennakkomyyntipisteistämme: Intersport Tourula, Intersport Asema-aukio, Matsi Bar sekä Kotipizza Sepänaukio.

 

Myöskin Kävelykadun ennakkomyyntipiste palvelee normaalisti sekä ottelua edeltävänä että itse pelipäivänä! Piste on avoinna perjantaina kello 15-17 ja launtaina kello 11-13. Mikäli huono sää yllättää, siirtyy piste sisätiloihin Kauppakeskus Forumiin. Pisteellä on myynnissä myös Emme anna sen päättyä-kampanjan tuotteita!

 

Stadionin portit aukeavat kello 15 eli tuntia ennen ottelun alkua. Kaikki Veikkausliigaotteluista tutut palvelut ovat tutusti käytettävissä: kioskit, Kettutasanne ja Klubiteltta avaavat ovensa heti porttien auetessa.

 

Muistattehan, että myös Suomen Cupin otteluissa erilaisten vaarallisten esineiden sekä juomapullojen tuominen sisään stadionille on kiellettyä – kiellettyjä stadioneilla ovat myös pitkävartiset sateenvarjot. Porteilla on turvatarkastukset ja yleisöä odotetaan paikalle runsain määrin, joten otattehan tämän huomioon – saapumalla ajoissa stadionille varmistatte sujuvan sisäänpääsyn sekä istumapaikan!

 

 

Väriä katsomoon!

 

Saimme juuri lauantain FF Jaro-ottelun alla uuden erän huippusuosittuja fanipaitoja. Nyt onkin loistava tilaisuus tuoda väriä katsomoon ja hankkia komeaakin komeampi Kettupaita niin itselle kuin vaikka koko perheelle!

 

Myös fanihuiveja on tietenkin totuttuun tapaan saatavilla. Fanituotteita on myynnissä Kävelykadun ennakkomyyntipisteellä, JJK:n toimistolla sekä tietenkin itse ottelutapahtumassa fanituotepisteellä!

 

 

Suomen Cupin välierä JJK – KuPS, lauantaina 17.8. kello 16:00, Harjun Stadion