Kuhmonen FC Vaajakosken riveihin

08.03.2016

2015-08-27_jjk-mp_0009

Kettukasvatti Janne Kuhmonen siirtyy tulevaksi kaudeksi naapuriseuran paitaan.

Vuonna 1994 syntynyt Kuhmonen ehti olla JJK:ssa edustusjoukkueen mukana useamman kauden. Tulevalla kaudella keskikenttämiehen piti olla varusmiespalveluksen myötä kesään asti lainalla Kakkosessa pelaavassa AC Kajaanissa. Kuhmonen ehtikin aloittaa varusmiespalveluksensa Kajaanissa, mutta se kuitenkin keskeytyi astmaoireiden vuoksi.

Kuhmonen haluaa panostaa nyt enemmän siviiliasioiden hoitamiseen ja koska siviilityön ja JJK:n tiiviin harjoittelun yhteensovittaminen olisi ollut hankalaa, tuli siirtyminen pysyvästi sarjaporrasta alemmaksi Kakkosen A-lohkossa pelaavan FCV:n riveihin ajankohtaiseksi. Kuhmosella oli kasvattiseuransa kanssa kauden 2016 kattava sopimus, joka kuitenkin purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä.

JJK:n toimitusjohtaja Janne Mönkkönen toteaa pelaajan ratkaisun olevan ymmärrettävä.

– Realiteettihan on, että suomalaisessa jalkapallossa ennemmin tai myöhemmin jokaiselle tulee eteen myös siviilitöiden etsiminen ja niihin panostaminen. Jannelle se tuli ajankohtaiseksi nyt ja mikäli JJK:n tiukan treenitahdin yhdistäminen siihen ei onnistu, voi tällaisenkin päätöksen eteen joutua.

– Tämä oli hänen oma tahtonsa ja varmasti hänelle parempi näin. Mutta kenties hänen kohdallaan ovi JJK:hon käy vielä jossain vaiheessa toiseenkin suuntaan, Mönkkönen toteaa.

Kettuperhe toivottaa Jannelle tsemppiä tuleviin haasteisiin!

Kahden ottelun viikko

JJK kohtaakin FC Vaajakosken heti huomenna, kun on perinteisen Palloliiton Keski-Suomen piirin finaaliottelun aika. Piirin järjestämä ottelu alkaa Vehkahallissa klo 17.

Kettupaitojen tiivis lomaltapaluuviikko jatkuu pelien osalta heti perjantaina, kun puolestaan vuorossa on Suomen cupin avausottelu Vantaalla. Nelosessa pelaavan FC Korso Unitedin isännöimä peli pelataan klo 19 alkaen Havukosken tekonurmella.

JJK:n treenipelikalenteriin on varmistunut myös uusi ottelu: ensi viikon perjantaina 18.3. klo 15:15 alkaen on edessä vieraspeli Veikkausliigassa pelaavan Ilveksen vieraana.

fckorsounited-jjk-11032016-suomencup