Kotisivut täysin uusiksi

01.11.2013

Kotisivut uusittu kokonaan

Kettuseura siirtyy kertaheitolla metusalemin ajoista 2000-luvulle – JJK:n kotisivut on tehty kokonaan uusiksi.

– Rehellisyyden nimissä, jo oli aikakin. Kovasti on viime viikot hikoiltu tämän projektin eteen ja suhteellisen tyytyväinen voi nyt olla. Toki tämä on tavallaan vain lähtölaukaus monelle hyvälle asialle, sillä nyt meillä on viimeinkin toimiva alusta jolla voimme toteuttaa niitä viestinnällisiä asioita joiden perään on haikailtu jo pidemmän aikaa, JJK:n markkinointijohtaja Panu Sorjonen avaa kotisivuprojektin taustoja.

Mitä sitten on laitettu uusiksi?

– Lyhyesti sanottuna kaikki. Sivut ovat täysin responsiiviset, eli surffaat kettu-uutisia sitten koneella, kännyllä tai padilla, sivusto mukautuu aina näyttösi mukaan. Kaikki pelittää silti kätevästi kännylläkin, eli ominaisuuksista ei tartte tinkiä on päätelaite mikä hyvänsä.

– Iso panostus on tehty myös ulkonäköön ja kuvalliseen viestintään. Meillä on paljon makeaa materiaalia, nyt saamme ne viimein esille. Selkeydestä emme silti ole halunneet tinkiä, päinvastoin. Sivuilta löytyy jo nyt kaikki 2400 uutista jotka olemme julkaisseet vuosina 2006-2013. Optimoimme vielä vanhojen artikkelien löydettävyyttä tulevien päivien aikana, joten suosittelen ehdottomasti selaamaan uutisarkistoamme viimeistään ensi viikon puolella. Tapahtumarikkaita vuosia olemme eläneet keskisuomalaisessa jalkapallossa!

– Ja niin, tulossa on myös reilut 4000 kuvaa menneiltä vuosilta. Kaunista, tunteikasta kuvamateriaalia yllin kyllin, mutta hetki kestää vielä lajittelussa!

Verkkokauppa palvelee kettuasiakkaita 24/7

JJK Authentic Kettu ProductJJK:n verkkokauppa laajenee ja tarjoaa parhaimman valikoiman autenttisia kettutuotteita kätevästi kellon ympäri. Kiitos jyväskyläläisen verkkomaksuosaamisen pioneerin Paytrailin (entinen Suomen Verkkomaksut), ostokset on myös helppoa ja turvallista maksaa omilla pankkitunnuksilla tai kaikilla yleisimmillä maksukorteilla.

– Tämäkin on erittäin toivottu ominaisuus ja helpottaa toki meidänkin työtä toimistolla. Nyt alkuun myynnissä ovat vain uudet kausikortit, mutta heti ensi viikolla luvassa on koko garderoobi tuttuja ja turvallisia kettutuotteita. Uutuuksienkin makuun päästään heti, sillä saimme juuri erän erittäin hyvännäköisiä ja kettumaisia uutuuspipoja pitämään päät lämpiminä pakkasillakin, Panu kertoo.

Seuralle on tupsahdellut myös paljon palautetta siitä, että fanituotevalikoimaa halutaan laajemmaksi.

– Uusia tuotteita on toki tulossa, ja muutamassa palautteessa olikin erinomaisia ideoita. Kovin suureksi tavarataloksi me emme tässä vaiheessa vielä ala, mutta pyrimme toki tuomaan uutuustuotteita säännöllisesti ulos, pitäen laadun korkeana. Uuden verkkokaupan suomin mahdollisuuksin teemme jatkossa useammin myös pienempiä erikoiseriä ennakkotilausten pohjalta.

Iso panostus liikkuvaan kuvaan

JJK tulee kehittämään ja uudistamaan markkinointiaan näkyvästi uuden kauden lähestyessä. Erilaisille videotuotannoille on kaavailtu suurta roolia, tämäkin pitkälti yhteisöltä saadun palautteen perusteella. Uudet kotisivut mahdollistavat myös videoiden julkaisun joustavasti.

– Pelaajat ja ottelut paremmin esille. Säännöllisiä raportteja joukkueesta jo treenikaudella. Valmentajan ajatuksia joukkueenrakentamisesta. Ja kaikkea muutakin, parhaamme teemme jotta tavoitteisiin päästään. Tarkoitus on myös tutkia mahdollisuutta striimata ainakin osa otteluistamme, selostuksen kera ja grafiikoilla höystettynä.

– Kaiken kaikkiaan todella hyviä juttuja tulossa – niin kentällä kuin kentänlaidallakin!

 

Mitä tykkäät uusista sivuistamme? Voit antaa palautetta käyttämällä lomaketta Yhteystiedot-sivulla, tai lähettää sähköpostia suoraan Panulle panu.sorjonen(at).jjk.fi. Ruusut, risut ja etenkin kehitysideat siitä mitä sinä haluat nähdä ja kokea JJK:n verkkosivuilla erittäin tervetulleita!