Kolme kovaa pelaajasopimusta – myös valmennusryhmä koossa

11.11.2014

itkonen_markkula_kari_10-11-2014

Pelaajarintamalla talven sopimusuutiset alkavat kovalla kolmikolla: Tommi Kari ja Joona Itkonen ovat tehneet jatkosopimukset, Niko Markkula taas palaa kasvattiseuraansa.

Kaudelle 2014 Lahdesta kotiin palannut, joukkuetta kipparoinut Kari on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen.

Puolustuksessa niin laidalla kuin keskelläkin vakuuttaneen Itkosen sopimus on vuoden mittainen, sisältäen kuitenkin option toisesta vuodesta.

Markkula taas on tervetullut paluumuuttaja, jonka sopimus on Karin tavoin kaksivuotinen. Puolustuksessa ja keskikentän laidalla pelannut Markkula palaa Kettupaitaan Valkeakosken Hakasta, jossa ”Marsu” pelasi kuluvalla kaudella yhdeksässätoista ottelussa tehden yhden maalin.

– Koko kolmikolla tulee varmasti olemaan iso rooli ensi kaudella, toteaa sopimuksiin tyytyväinen Juha Pasoja.

– Pelillisen tärkeyden lisäksi Tommin ja Marsun kaltaiset pelaajat ovat tärkeitä kopissa – pojille on varmasti reissuiltaan jäänyt takataskuun kokemuksia, joiden myötä he voivat olla esimerkkinä ja tukena nuoremmille, jotka pelaavat nyt vasta aivan ensimmäisiä kausiaan miesten tasolla.

2014-07-16_jjk-ktp_0026

Pasojalle jatkoa – ensi kauden valmennusryhmä koossa

Myös päävalmentaja Pasoja itse on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen. Pasojalla oli jo ennestään voimassaoleva sopimus tulevasta kaudesta ja uusi sopimus pitää Pason JJK:ssa aina kauteen 2016 asti.

Tuekseen nuorten pelaajien kehittämisessä Pasoja saa tulevallakin kaudella fysiikkavalmentaja Antti Luhdan, joka on tehnyt kauden 2015 kattavan jatkosopimuksen. Luhta toimii edustusjoukkueen lisäksi vahvasti mukana myös nuorten valmennuksen tukena. Janne Korhonen puolestaan vastaa viimekautiseen tapaan niin edustusjoukkueen kuin A- ja B-nuortenkin maalivahtivalmennuksesta.

Myös erittäin pitkän linjan joukkueenjohtaja Tapani Korhonen jatkaa tulevallakin kaudella.