Kettutoimisto kesälomalla 13.7. asti

04.07.2014

2014-05-17_jjk_fcjazz_0012

Kettukomppania kuittaa lomille nyt heinäkuun alkupäivinä ja palaa tositoimiin niin kentällä kuin toimistollakin 13.7.

Meno pelikentällä niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin on ollut JJK:lla vahvasti nousujohteista ja pieni huilitauko vetreyttää viimeisetkin pienet kolhunpoikaset koko joukkueelta. Seuraava ottelu pelataan sunnuntaina 13.7. Helsingissä HIFK:ta vastaan, treenikentille paluu tapahtuu luonnollisesti jo hyvissä ajoin ennen tätä.

Toimisto suljettu, verkkokauppa palvelee

Heinäkuun vähäisempi määrä kotiotteluita suo hengähdystauon myös JJK:n toimistolle, joten kettukortteeri Harjulla onkin seuraavan kerran avoinna maanantaina 14.7.

Verkkokauppamme palvelee sinua kuitenkin kellon ympäri lomaviikonkin aikana ja tilaukset toimitetaan heti maanantaina eteenpäin. Jos tartut viikon aikana esimerkiksi mahtavaan kausikorttitarjoukseemme, voit lunastaa oman korttisi kätevästi myös Harjun sisäänpääsyportilta seuraavassa kotiottelussa.

Kuun puolivälissä raikuu jälleen Harjulla

Aivan loputtomiin ei onneksi tarvitse odotella jalkapallohurmoksen paluuta myöskään Harjulle, sillä seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 16.7. klo 18:30. Vastassa huippumatsissa on sarjajohtaja KTP, tule ja tue kettusi voittoon kotkalaisista!

Heinäkuun huippuottelu tarjoaa samalla paljon tekemistä koko perheelle:

– Paikalla Apsi Apina ja Onni Orava sekä ongintaa loistavin palkinnoin. S-etukortilla sisäänpääsyporteilla reilu alennus pääsylipuista.

– Kettukirpputori tarjoaa fanituotteita sekä edelliskausien pelipaitoja melkein laittomin edullisin hinnoin. Mukana huippuharvinaisuuksia europelipaidoista ja muista herkuista alkaen – nämä vain nopeimmille!

JJK toivottaa loistavaa kesää koko kettuheimolle – nähdään Harjulla viimeistään 16.7.!

JJK-KTP ke 16.7. klo 18:30 Harjulla

 

 

PÄIVITETTY PE 4.7. KLO 13:52: Vaihdettu HIFK-vierasottelun pelipaikka koska sitä ei ennakkotiedoista poiketen pelatakaan Olympiastadionilla vaan Pallokentällä