Kettupörssi jälleen vauhdissa

03.03.2014

JJK Kettupörssi 2014

Suuren suosion edellisinäkin kausina saavuttanut JJK:n Kettupörssi on jälleen käynnissä täydellä vauhdilla.

Yli 200 yrityksen verkosto tarjoaa jäsenilleen mm. näkyvyyttä, pääsylippuja ja verkostoitumismahdollisuuksia muiden JJK-kumppanien kesken. Tänä vuonna Kettupörssi-pakettia on kehitetty entisestään yrityksiltä saadun palautteen perusteella ja parannukset ovatkin suorastaan huikeat: kaikki lippulahjakortit oikeuttavat nyt pääkatsomopaikkoihin, avajaistilaisuus järjestetään ravintola Vesilinnan hienoissa puitteissa ja myös verkkonäkyvyyttä on parannettu.

JJK hoitaa Kettupörssin käytännön järjestelyt jälleen yhteistyössä Procito Oy:n kanssa.

– Procito on alansa ammattilainen ja meillä on pelkästään hyviä kokemuksia heidän kanssaan työskentelystä. Saamamme asiakaspalaute on suorastaan erinomaista, ilolla jatkamme yhteistyötä heidän kanssaan, JJK:n markkinointijohtaja Panu Sorjonen summaa kuvioita Kettupörssin taustalla.

Kettupörssin uudistukset on otettu ilolla vastaan ja iso määrä yrityksiä on lähtenyt mukaan heti ensimmäisten päivien aikana – voit tutustua jo mukana oleviin Kettupörssi-yrityksiin klikkaamalla tästä. Tervetuloa mukaan!

 

Kettupörssi on JJK:n yrityksille suuntaama yhteistyömuoto joka sisältää näkyvyyttä, pääsylippuja ja verkostoitumistapahtumia hyvin kustannustehokkaasti paketoituna. Lisätietoja Kettupörssistä ja JJK:n muista yhteistyömahdollisuuksista:

Markkinointijohtaja Panu Sorjonen, panu.sorjonen@jjk.fi, 040 411 0033

Toimitusjohtaja Petro Punna, petro.punna@jjk.fi, 0400 211 553

Ainoastaan Kettupörssiä koskevissa kysymyksissä voit kääntyä suoraan myös Prociton puoleen kätevästi sähköpostilla fcjjk@procito.fi