Kettuperheen vahvistus – Superkettu!

22.08.2017
Viekas superkettu saapuu syksylle JJK:n kotiottelutapahtumiin

Viekas Superkettu saapui syksylle JJK:n kotiottelutapahtumiin

Kettuperhe vahvistui HJK-kotiottelussa 20.8. – perheiden pienimmät innoissaan!

Kettuperheessä puhuttiin HJK-kotiotteluviikolla uudesta vahvistuksesta, ja tässä se nyt on! Vanhan ketun jäädessä ansiokkaalle eläkkeelle, nähdään jatkossa JJK:n ottelutapahtumissa uusi Superkettu, jonka kummina toimii paikallinen SuperPark Jyväskylä. Uusi Superkettu tuo lisää vauhtia ja viekkautta JJK:n kotiottelutapahtumiin ja on myös jatkossa pienten kettufanien ilona. Syksyn ja talven aikana myös yhteistyö SuperPark Jyväskylän kanssa syvenee ja hauskoja tapahtumia on varmasti luvassa!

SuperPark Jyväskylän myyntipäällikkö Petri Manninen on erittäin innoissaan uudesta yhteistyön aloituksesta:

– SuperPark haluaa omalla tyylillään olla tukemassa Kettupaitojen loppukauden huipentumaa Veikkausliigassa! Haluamme tuoda uuden mausteen Kettuperheeseen ja tarjota mahdollisuuden viihteelliselle liikunnalle niin fanien kuin eri ikäryhmien joukkueiden puolella. Myös oman toimialamme puolelta korostamme Kettupaitojen loppukaudella sitä, ettei yksikään esterata ole liian vaikea ylitettäväksi!

SuperPark & Petri Manninen

SuperPark Jyväskylä yhdeksi JJK:n uusista yhteistyökumppaneista

SuperParkin koko perheen sisäaktiviteettipuistoissa on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja työpaikat viihtyvät virkistyspäivillä. SuperPark tarjoaa erinomaiset puitteet myös osaksi jalkapallojoukkueiden oheisharjoitteluohjelmia.

Monipuolisissa puistoissa testataan eri lajeja, pelataan, viihdytään ja rentoudutaan. Seikkaile, kiipeile, laske liukumäkiä ja temppuile trampoliineilla. Skeittaa ja scoottaa Freestyle Hallissa ja kokeile eri lajeja Game Arenalla.

Lisätietoja SuperParkista voit käydä kurkistamassa täältä –> http://www.superpark.fi/ 

JJK:n vanha ja uusi kettumaskotti

JJK:n vanha ja uusi kettumaskotti

 

Superketun voit nähdä seuraavissa JJK:n Veikkausliiga-kotiotteluissa

Superketun voit nähdä seuraavissa JJK:n Veikkausliiga-kotiotteluissa