Kettujen kaudet käyntiin tänään Kolmosessa ja Nelosessa

27.04.2022
Kuva: Olli Rosti / K-S Jalkapalloviikko

JJK:n kausi pääsee tänään käynnistymään niin Miesten Itäisessä Kolmosessa kuin Nelosessakin. JJK/2 kohtaa Viitaniemessä Kuopion Elon klo 19 alkaen ja Cityketut (JJK/3) isännöivät puolestaan Palokassa paikalliskamppailussa Holstin Dynamoa klo 19:45.

Kolmosessa pelaavan joukkueen runko koostuu pääasiassa JJK:n U21-ikäluokan pelaajista ja mukana nähdään myös pelaajia niin edustusjoukkueesta kuin B-nuoristakin.

Kolmosen AC-lohkossa nähdään tänä vuonna kolme jyväskyläläisjoukkuetta (JJK, FC Blackbird & JPS), joten paikallisvääntöjä on luvassa useampiakin. Pisimmät vieraspelireissut suuntautuvat sen sijaan tuttuun tapaan Joensuun suunnalle (SC Riverball & LehPa.) AC-lohkossa ei nähdä suurta vaihtuvuutta viime kauteen verrattuna. Komeetat nousi 2021 päätteeksi Kakkoseen ja PAVE putosi puolestaan sarjatasoa alemmas.

Warkaus JK:n luovuttua maaliskuussa sarjapaikastaan lohko pelataan 11 joukkueen kaksinkertaisena sarjana. Kausi alkaa tänään keskiviikkona 27.4. kotiottelulla, kun viime kauden päätteeksi sarjanousua juhlimaan päässyt Kuopion Elo saapuu Kettupaitojen vieraaksi Viitaniemeen. Ottelu alkaa klo 19 ja sinne on vapaa pääsy.

JJK Citykettujen viime kausi päättyi puolestaan Vitosessa 3. sijaan. Joukkueelle tarjottiin kuitenkin tälle kaudelle paikkaa Nelosessa ja se otettiin ilolla vastaan. Cityketut perustettiin miesten sarjoihin talvella 2012-13 pelaaja-valmentaja Jukka Kemppaisen aiemmin valmentaman 1995-1996-ikäluokan kolmosjoukkueen rungon ympärille heidän kasvettuaan B-junioreista yli-ikäiseksi.

Ajatuksena on ollut tarjota JJK:n junioriputken päähän aikuisten joukkue myös niille pelaajille, jotka eivät päädy aikuisissa tai vanhemmissa juniori-ikäluokissa edustusjoukkueisiin, mutta kuitenkin haluavat harjoitella säännöllisesti. Tälle kaudelle toiminta Citykettujen ympärillä laajeni vielä yhden joukkueen verran, sillä JJK:lla on nyt sarjapaikka myös Kutosessa (JJK Green).

Cityketut aloittavat tänään kautensa paikalliskamppailulla Holstin Dydamoa vastaan. Peli vihelletään käyntiin Palokan tekonurmella klo 19:45.

Kolmosen sarjataulukko, ottelut ja tilastot löytyvät Palloliiton tulospalvelusta tämän linkin takaa. Citykettujen Nelosen tilastoihin ja ottelutietoihin pääset tästä. JJK Greenin pelit käynnistyvät toukokuussa.