Kesän parhaat tilaisuudet nyt tarjolla

09.05.2014

Jalkapallokausi on saatu käyntiin kotiotteluidenkin osalta ja kauden parhaat matsit ovat tuloillaan. Nyt on täydellinen aika varata tunnelmallinen ja tervehenkinen asiakas- ja/tai henkilöstötilaisuus JJK:n ja jalkapallon seurassa!

Harjun stadionin kehittyneet palvelut, loistava tunnelma ja läheiset yhteistyökumppanimme takaavat sinulle ja ryhmällesi elämyksellisen päivän.

1) Poimi ottelukalenteristamme sinulle parhaiten sopiva kotiottelun ajankohta

2) Valitse seuraavista vaihtoehdoista parhaiten ryhmällesi sopiva paketti. Palveluja voi toki myös yhdistää toisiinsa ja pyrimme aina huomioimaan kaikki erityistoiveet ja -tarpeet.

JJK Vesilinna VIP

Vesilinna VIP

Paras pakettimme juuri Sinulle. Kolmen ruokalajin päivällinen ravintola Vesilinnan hulppeissa maisemissa 50m päässä stadionilta, paraatipaikat katetussa pääkatsomossa ja puoliajan tarjoilut stadionin klubialueilla. Vesilinnassa vuokrattavissa myös erittäin hyvin varusteltu palaveritila.

90€/hlö sis. ruokailut, liput, istumapaikat ja puoliajan tarjoilut

JJK Otteluisännyys

Otteluisännyys

Loistava yhdistelmä markkinointia ja viihdettä: tehokas näkyvyys kaikessa ottelumainonnassa (mm. Keskisuomalainen, www, Facebook, Twitter, ulkomainonta, käsiohjelma, kuulutukset…) ja toiveidesi mukainen tilaisuus tahi lippupaketti yhdessä. Vielä muutamia huippupelejä vapaana!

Alk. 1000€, sis. kattava markkinointipaketti kaikissa eri kanavissa. Liput/tilaisuus toiveidesi mukaan.

JJK sauna ja palju

Kettusauna ja -palju

Tätä ei ole joka poika (tai tyttö) kokenut! Sauna + palju + futisottelu = toimii! Ryhmäkoko 5-15 hlöä, ruokailut toiveidesi mukaisesti.

450€/ottelu, sis. saunan ja paljun käyttö sekä pääsyliput.

JJK Liikuntapäivä

Jalkapallopäivä

Laita pallo liikkeelle kanssamme! Totinen ottelu viimeiseen vihellykseen saakka tahi leppoisampi liikuntaelämys huippu-urheilijoiden ohjeistamana, kaikki onnistuu. Taatusti ikimuistoinen elämys niin asiakkaillesi kuin henkilöstöllesi. Takaamme tyytyväisyytesi!

Alk. 950€, sis. 1h harjoitukset/ottelun JJK:n edustusjoukkueen kanssa, kenttävuokrat ja yllätyslahjat osallistujille.

JJK:n peleissä viihtyy

Klubipaketit

Viihtyisä ja kotoisa klubitelttamme tarjoaa buffet-pöydän ennen jokaista ottelua ja puoliajalla kevyempää purtavaa. Kysy tarjous isostakin lippumäärästä!

Tervetuloa viihtymään JJK:n ja jalkapallon parissa!

Kotiotteluidemme ajankohdat löydät ottelukalenteristamme klikkaamalla tästä. Lisätiedot ja varaukset:

Petro Punna, 0400 211 553, petro.punna(at)jjk.fi

Panu Sorjonen, 040 411 0033, panu.sorjonen(at)jjk.fi

Voit myös täyttää tähän yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä:
[contact-form-7 404 "Not Found"]