Kausikorttimyynti vauhdikkaasti käyntiin

18.11.2013

JJK-kausikortti 2014JJK:n kausikortit vuodelle 2014 tulivat myyntiin marraskuun alussa. Vaikka talvikaan ei ole vielä kunnolla alkanut, tulevan kesän keskisuomalainen huippujalkapallo on vetänyt puoleensa jo tässä vaiheessa yli 200 kausikortin ostajaa.

– Tämän aamun tarkka myyntilukema on 207 kausikorttia ensi kaudelle. Alku on ollut siis varsin vauhdikas ja tukee hienosti uudistuneen seuramme alkutaivalta, JJK:n markkinoinnista vastaava Panu Sorjonen kertoo iloisena.

”Kausarilaisten” rooli ja merkitys JJK:lle onkin erittäin suuri.

– Kausikorttilaiset ovat meille monella tavalla yksi tärkeimmistä asiakasryhmistä. Merkittävänä osana yhteisöämme he ovat avainasemassa siinä mihin suuntaan seuraa yhdessä kehitetään. Ensi kaudellekin tehdyt muutokset koskien esimerkiksi hinnoittelua ja kausarilaisten omia tilaisuuksia ovat kaikki syntyneet yhteisöstä saamamme palautteen perusteella, Panu jatkaa.

JJK:n tavoite on saada Harjulle ensi kesänä yli 1000 kausikortin haltijaa. Tavoitteen etenemistä voi jokainen seurata www.jjk.fi -etusivulla, jossa näkyvä kausikorttimäärä päivittyy joka päivä.

– Tavoite on kova, mutta niin pitääkin. Uskomme uusien arvojemme ja entistä keskisuomalaisemman joukkueemme kiinnostavan yhteisöämme. Harjun stadion on upea, perinteinen pelipaikka, ja pienillä muutoksilla saamme palveluitammekin paremmalle tolalle. Kaikki palaute niin ottelutapahtuman kuin kausikortin lisäetujenkin suhteen on yhä erittäin tervetullutta, Panu kertoo.

 

Onko sinulla jo JJK:n kausikortti? Voit hankkia omasi heti kätevästi ja helposti verkkokaupastamme. Tervetuloa JJK-perheeseen!