Kausikortit vuodelle 2014 nyt myynnissä

01.11.2013

JJK-kausikortti 2014JJK:n kausikortit tulevalle vuodelle ovat nyt saatavilla!

Vuonna 2013 kortin omanneet yritykset ja yksityishenkilöt saavat tuttuun ja turvalliseen tapaan marraskuun aikana uusimiskirjeen, jonka ohjeita noudattamalla on kaikkein helpointa hankkia itselleen myös kauden 2014 kausikortti.

Jos sinulla ei ollut kaudella 2013 omaa kausikorttia, voit tietysti tilata uuden verkkokaupastamme vaikkapa heti klikkaamalla tästä.

Kausikortin kehittämisessä on kuunneltu tarkasti yhteisöltä saatua palautetta. Sekä yksitys- että yrityskorttien hintaa on laskettu – yksityiskortissa lähes 40 prosenttia! – ja samalla kausikorttilaisten etuja on lisätty rutkasti:

• Kausikortti sisältää oman numeroidun istumapaikan Harjun stadionin katetussa pääkatsomossa jokaisessa Ykkösen 14 kotiottelussa

• Vain kausikorttilaisille tarkoitettu iltatilaisuus talvella UUTUUS!

• Vain kausikorttilaisille tarkoitettu kauden avajaislounas keväällä UUTUUS!

Yksityishenkilöiden kausikortin hinta kaudelle 2014 on vain 170 euroa. Lue tarkemmin JJK:n kausikortin tuomista eduista klikkaamalla tästä tai tilaa omasi heti verkkokaupasta!

 

Yrityskortit täynnä uudistuksia

JJK:n yritys- ja klubikortit vuodelle 2014 ovat myös saaneet mukaansa nipun uudistuksia. Jokainen yrityspaikka merkataan tyylikkäästi yrityksesi logolla, joten sinun ei enää tarvitse etsiä oikeaa istumapaikkaa ruuhkan keskeltä. Lisäksi logo toimii myös tyylikkäänä markkinointikeinona!

”Comebackin” puolestaan tekevät JJK:n suositut yritystapaamiset. Jokainen yritys- tai klubikortin haltija on tervetullut kaikkiin b2b-tapahtumiimme. Järjestämme vähintään viisi yritystapaamista jo talven aikana, ja jokaisessa tapahtumassa on tarjolla bisneskontaktien ohella hyvää ruokaa sekä painavaa asiaa vierailevilta luennoitsijoilta. Juhani Tamminen, Mixu Paatelainen, siinä muutamia vieraitamme – kenet sinä haluat nähdä JJK:n tapaamisissa?

Yrityksille tarkoitettujen kausikorttien tarkempi esittely löytyy täältä. Kortit ovat tarjolla myös verkkokaupassamme.

 

Tervetuloa kanssamme vuoteen 2014!