Kauden 2014 otteluohjelma julkaistu

22.01.2014

Ykkönen 2014Kauden 2014 otteluohjelma huipputasoiseen Ykköseen on juuri julkaistu.

JJK:n kausi alkaa 28.4. vierasottelulla Valkeakoskella ja kotikenttä Harjun stadion korkataan käyttöön keskiviikkona 7.5. ottelussa FC Viikinkejä vastaan.

Kaiken kaikkiaan kausi tuo mukanaan 14 toinen toistaan kiihkeämpää kotikamppailua ja 13 erittäin kiinnostavaa vierasmatkaa. Kausi saa päätöksensä lauantaina 4.10., jolloin Ykkösen kärkipallilta löytyvä seura nousee suoraan Veikkausliigaan ja kaksi viimeistä hakevat vauhtia Kakkosesta.

JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja on hyvin tyytyväinen otteluohjelmaan:

– Nyt tiedetään milloin pelataan, joten nyt on meidän homma laittaa joukkue parhaaseen mahdolliseen iskuun koko kauden ajaksi. Ja näin tietysti myös tehdään, Pasoja lupaa.

JJK:lla on runsaasti kotiotteluita juuri parhaaseen kesäaikaan ja tämä on tietysti mukava asia ajatellen kaikkia kettukannattajia. Yritysasiakkaitakaan ei ole unohdettu, sillä etenkin touko- ja syyskuussa on paljon arkipelejäkin, jotka tarjovat erinomaiset puitteet elämyksellisten asiakas- ja henkilöstötilaisuuksien järjestämiseen.

Vierasotteluissa luvassa on paljon uusia joukkueita ja uusia pelipaikkakuntia. Erityisenä vierasreissuna voinee nostaa esille sunnuntain 13.7. jolloin kettulauma matkaa vierasotteluun HIFK:iä vastaan ja ottelu pelataan Olympiastadionilla.

Katso koko otteluohjelma tästä!