Kapteeni Karille kahden vuoden jatko – myös Tahvanaisen optio käytetty

11.11.2016

2016-09-19_0042

JJK:n tulevan Veikkausliiga-kauden joukkueenrakennus alkaa kahdella sopimuksella: Tommi Karin jatko on kaksivuotinen, Toni Tahvanaisen sopimuksessa ollut optio ensi kaudesta puolestaan käytettiin.

Kari ei Jyväskylässä esittelyjä kaipaa: JJK-kasvatti, viimeisimmät kaudet joukkuetta kapteenina luotsannut seuraikoni on nähty Kettupaidassa jo parin vuosikymmenen ajan. Nyt vuosia tulee ainakin kaksi lisää, kun 30-vuotias ikitaistelija teki kahden vuoden jatkosopimuksen.

Tahvanainen taas on uudempi jäsen kettuperheessä, sillä hyökkääjä saapui JJK:hon viime kaudeksi AC Oulusta. Sopimukseen sisältyi optio, joka haluttiin käyttää ja nyt kärkimies nähdäänkin kettunutussa myös liigaviheriöillä!

2016-09-10_jjk-grifk_0031

”Koti on aina koti”

Pelaajat viettävät parhaillaan erittäin hyvin ansaittua lomaansa ja palaavat harjoituksiin joulukuun 5.päivä – tuolloin alkaa tiukka työnteko kohti edessä siintävää kautta Veikkausliigassa. Kari on pelannut aiemmin liigassa niin JJK:n kuin FC Lahdenkin paidassa ja palaa sinne nyt muutaman vuoden tauon jälkeen kasvattajaseuransa riveissä.

– Upea juttu! Päätös jatkosta oli loppujen lopuksi tosi helppo, toteaa kettukippari.

– Tämä seura on minulle se koti ja olen onnellinen, että saan jatkaa uraani täällä. Odotan ensi kautta jo innolla!

2016-10-22_jjk-acoulu_0059

Oman kylän pojat jatkossakin

JJK nousi Veikkausliigaan suorastaan historiallisen omavaraisella joukkueella, sillä suurin osa pelaajista oli omia kasvatteja. Samaan strategiaan luotetaan jatkossakin: joukkueen runko nojaa vahvasti oman kylän poikiin ja paikallisiin pelaajiin, mutta myös se tiedostetaan, että ulkopuolisia vahvistuksiakin tarvitaan.

– Talouden kanssa on oltava totta kai tarkkana. Realistisena tavoitteena kuitenkin on, että saadaan viime vuoden runko pidettyä kasassa ja hankittua lisäksi pari-kolme vahvistusta, kertoo pelaajasopimuksista vastaava hallituksen jäsen Jussi Ottavainen.

– Varmasti saadaan kasaan kilpailukykyinen joukkue Veikkausliigaankin!

JJK:lla on nyt kahdeksan sopimuspelaajaa tulevaa kautta ajatellen – ja lisää sopimusuutisia on luvassa piakkoin, joten kannattaa pysytellä kuulolla!

Sopimuspelaajat kaudelle 2017:
Teppo Marttinen
Honar Abdi
Severi Vielma
Samu Suoraniemi
Tomi Petrescu
Mikko Manninen
Tommi Kari
Toni Tahvanainen

PS. Vielä tänään ehdit hankkia pääkatsomokausikortin nopean tilaajan tarjoushintaan!

paakatsomokausikortti-banneri-versio-x-2