Jovovic loppukaudeksi Kettupaitaan

21.07.2017

sasa-jovovic-jjk-20170721

Sasa Jovovic siirtyy AC Oulusta loppukaudeksi JJK:hon!

Jovovic on 30-vuotias serbihyökkääjä, joka on pelannut Suomessa kaudesta 2013 asti ja Harjullakin tuttu näky EIF:n ja PS Kemin paidoista Ykkösen kausilta. Viime kaudella Jovovic nähtiin Veikkausliigassa KuPS:n riveissä ja talvella miehen tie vei Ykköseen AC Ouluun, jossa kausi on ollut menestyksekäs: 13 ottelussa maaleja syntyi kahdeksan.

Nyt Jovovic palaa liiganurmille ja siirtyy JJK:hon – ainakin kauden loppuun, mutta optio on myös tulevasta kaudesta.

– Mahtavaa olla takaisin Veikkausliigassa! Uskon, että pystyn auttamaan JJK:ta omalla panoksellani, Jovovic sanoo.

Jovovic on tervetullut vahvistus JJK:n kärkikalustoon Jasin Abahassinen ollessa loukkaantuneena: Abahassine nähtiin kentillä toukokuun lopulla, mutta on joutunut takaisin sairastuvalle ja toipumisaikataulu on epävarma.  JJK onkin tuskaillut maalinteon kanssa ja Jovovicilta odotetaankin nyt tehoja.

– Ei minulla paineita siitä ole! Olen pelannut paljon ja tehnyt paljon maaleja – luotan siihen, että myös JJK:ssa laitan pallon maaliin, kun paikka tulee.

– Uskon, että pystyn auttamaan myös tuomalla lisää taisteluasennetta ja uskon myös, että sopeudun joukkueeseen hyvin. Vain Felixin (Gustavsson) kanssa olen pelannut samassa joukkueessa aiemmin, mutta monia vastaan olen pelannut ja pidän esimerkiksi Tommi Karin ja Mikko Mannisen tavasta pelata.

2016-04-29_jjk-eif_0104

Viime keväänä Jovovic nähtiin Harjulla EIF:n paidassa ennen siirtoa KuPS:n riveihin. Nyt Jovovic ja Saku Leppänen nähdään molemmat Kettupaidassa!

Myös Juha Pasoja on tyytyväinen siirtoon.

– Sasa on sellainen hyökkääjätyyppi, jota jo talvella etsittiin – ja myös Sasan kanssa neuvoteltiinkin. Hyvä kohdepelaajana, pystyy pitämään ja suojaamaan palloa ja on vaarallinen boksissa. Tekee puolustajien työn vaikeaksi ja pelaa tilanteet aina loppuun asti, Pasoja kuvailee.

– Myös persoonana hän tuo lisää intohimoa kentälle – temperamenttia ja vahvaa halua voittaa, mikä on vain positiivista.

Jovovic pelasi viimeisen ottelunsa AC Oulun paidassa keskiviikkona eikä siksi saa pelata vielä sunnuntaisessa VPS-vierasottelussa. Näinollen Sasa nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa Kettupaidassa seuraavassa kotiottelussa maanantaina 31.7. Vaajakoskella!

20170731-JJK-ROPS-ottelumainos-www