JJK:n ja Elenia Lämmön kuukauden juniori

01.08.2013

JJK ja Elenia Lämpö palkitsivat jälleen FF Jaro-ottelussa kuukauden juniroin. Heinäkuun osalta palkinto meni JJK-03-kilpajoukkueen Vili Ervastille!

Perusteluissa todettiin, että Vili on tunnollinen ja ahkera harjoittelija, joka antaa kaikkensa niin harjoituksisa kuin peleissä. Vili on esimerkillinen joukkuepelaaja ja pidetty joukkuekaveri. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien pelaajien, valmentajien ja taustajoukkojen kanssa. Vili harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Lisäksi Vili on joukkueen taitavimpia pelaajia ja parhaita maalintekijöitä.

 

Palkitsemisen suorittivat Elenia Lämmön osalta Tarja Ahlsten ja JJK:n osalta Eero Markkanen

 

 

Juniorijalkapallo -yhteistyö

 

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi toukokuusta lokakuuhun Veikkausliigan ajan yhden juniorin JJK:n yhteistyöseuran omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen Veikkausliigaottelun alkua.

 

Palkinto voidaan jakaa joko kilpa- haastaja- tai harrastejoukkueen pelaajalle, joka kuuluu ikäluokkiin 2005-2000. Palkinto sisältää diplomin ja kotijoukkueen pelipaidan edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Paikalle kutsutaan aina myös palkittavan pelaajan joukkue taustavoimineen.

 

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisemmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut pelaaja ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien joukkuekaverien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.