JJK yhteistyöseurasopimukseen Ilveksen kanssa

02.03.2018

JJK on solminut yhteistyöseurasopimuksen tamperelaisen Veikkausliiga-seura Ilveksen kanssa.

Yhteistyöseuramääräysten tarkoituksena on Suomen Palloliiton kilpailumääräyksistä poiketen helpottaa nuorten pelaajien siirtymistä yhteistyöseurasopimuksen tehneiden liiton jäsenseurojen välillä.

Sopimus mahdollistaa juniori-ikäisten pelaajien liikkumisen seurojen välillä ilman erillistä edustusoikeuden siirtoa. JJK:n toimitusjohtaja Caius Forsberg on mielissään syntyneestä sopimuksesta.

– Meidän junnutyö ja nuorten pelaajien kehittäminen on huomattu muuallakin. Tämä on hieno osoitus siitä, miten JJK:n valmennusta ja pelaajakehitystä arvostetaan.

Sovitun yhteistyön tarkoituksena on saada Ilveksen maajoukkuetason juniori-ikäisille pelaajille peliaikaa pelaajan kykyjen edellyttämällä tasolla ja JJK:n tarpeiden mukaan. Pelaajien peluuttamisesta päättää JJK:n valmennusjohto.

– Meidän omat pelaajatkin hyötyvät siitä, että pääsevät kilpailemaan ja harjoittelemaan tasokkaassa seurassa ja nämä nuoret lupaukset tuovat joukkueeseen leveyttä juuri kaivatuille pelipaikoille. Kaikki voittavat, Forsberg arvioi.

JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja koordinoi nuorten pelaajien liikkumista seurojen välillä yhdessä Ilveksen päävalmentaja Jarkko ”Jallu” Wissin (kuvassa) kanssa.

 

Kettupaitojen sarjakausi starttaa kotiottelulla KPV:tä vastaan lauantaina 28.4.2018 aina aurinkoisella Harjun stadionilla. Varaa oma kausikorttisi nyt huippuedullisesti vain 59€ hintaan lähtemällä mukaan JJK:n kausarihaasteeseen osoitteessa: kettuhaaste2018.com.