JJK-KuPS: Tyly lopputulos – sarjaportaan vaihtumiselle sinetti

02.10.2013

Kauden kolmas kohtaaminen päättyi KuPS:n murskaavaan 0-4-voittoon. Tasaisen ensimmäisen jakson aikana isännille sattui yksi kauden mittaan niin tutuksi tulleista nukahduksista omassa päässä ja Ats Purje rokotti siitä armotta.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueen kannalta hyvin ja kun vain muutama minuutti oli takana, aukeni Antto Hilskalle mainio paikka tasoitukseen – kaikkien harmiksi pallo kolahti kuitenkin tolppaan ja lirui maaliviivaa pitkin takaisin kentälle.

Kun peliaikaa oli jäljellä vajaa vartti, karkasi Purje toistamiseen pahantekoon. Mikk Reintam yritti siivota palloa pois vielä maaliviivalta, mutta ei siinä onnistunut ja näin KuPS siirtyi 0-2-johtoon.

Vauhtiin päästyään KuPS takoi nopeaan tahtiin kaksi maalia lisää: ensin Saku Savolainen jatkoi maalinedushässäkästä 0-3-osuman ja hetken päästä Juha Hakola upotti komealla vapaapotkullaan illan viimeisen maalin. JJK ei tästä enää noussut, vaikka yrittikin hakea kavennusta – loppulukemiksi jäivät tylyt 0-4.

Ottelun murheellinen käsikirjoitus kuvasti hyvin kulunutta, vaikeaa kautta. Kun Inter voitti samalla oman ottelunsa Rovaniemellä, sinetöi lopputulos JJK:n taipaleen Veikkausliigassa – tulevalla kaudella Kettulauma hakee siis vauhtia ja uutta alkua Ykkösestä.

Kaikesta huolimatta liigaottelut jatkuvat! Tulevana lauantaina JJK matkaa Turkuun kohtaamaan juuri FC Interin. Kauden viimeisissä otteluissa kentällä tullaan näkemään jo ensi kauteen tähdäten nuorekas ja takuulla nälkäinen ja näytönhaluinen Kettulauma!

JJK – KuPS 0-4 (0-1) Purje 25′, oma maali 73′ Savolainen 76′, Hakola 79′

Viljala; Hanslian, Reintam, Vielma (v) (77′ Nieminen), Innanen; Poutiainen (46′ Virtanen), Korte, Tuomanen, Järvinen; Taylor (69′ Hasanzada) Hilska.

Marttinen, Nieminen, Hasanzada, Kuhmonen, Ahola, Virtanen.