JJK jatkaa voittoputkessa – kausikortit ennakkomyynnissä

04.09.2022

OLS tarjosi JJK:lle hyvän vastuksen kärkikamppailussa, mutta sarjakärki jatkoi voittoputkeaan 1-0-tuloksella.

JJK oli ottelun alussa vahva ja ainoaksi jääneen maalin iski jo 10.minuutilla Robin Saastamoinen Juho Luoman syötöstä. Isäntien toinen maali oli illan aikana todella lähellä useampaankin kertaan, mutta vieraiden maalia vartioinut Nuutti Kaikkonen teki täyden iltapuhteen ja piti joukkuettaan mukana pelissä.

Toisella puoliajalla Saastamoinen kolautti kertaalleen myös ylärimaa, mutta vain yhteen maaliin oli tällä kertaa tyytyminen. OLS sai loppua kohti luotua painetta isäntiensä päätyyn, mutta JJK piti hyvin pintansa.

Voitto oli tappioitta sarjassa jatkavalle kettulaumalle kahdeksas peräkkäinen ja JJK:n edellisestä pistemenetyksestä on kulunut jo kaksi kuukautta. Seuraavaksi vastassa on lisää oululaisia, sillä viikon päästä lauantaina JJK matkaa Herculeksen vieraaksi ja sunnuntaina 18.9. Harjulle puolestaan saapuu OTP.

☆☆☆☆

Kausikorttien ennakkomyynti kaudelle 2023 käynnissä


Ennakkotilaamalla kausikorttisi jjk.fi sivun lippukaupasta kampanja-aikana (3.9.-2.10.2022) hintaan 99€ voit säästää reilusti, mikäli JJK nousee Ykköseen kaudelle 2023!

Mikäli JJK nousee Ykköseen kaudelle 2023, kausikortin hinta tulee olemaan 119€. Voit siis säästää selvää rahaa hankkimalla sen jo nyt hintaan 99€. Jos taas sarjataso jatkuu samana, kortin hinta Kakkosessa tulee olemaan sama kuin tälläkin kaudella: 99€.

Lisätietoja ja ostoksille osoitteessa:
👉 https://jjk.fi/kausikortti

Tule tukemaan kettulaumaa matkalla kohti Ykköstä!