Jälkipelit palaavat Revolution Pubiin – tule sinäkin

21.05.2014

JJK:n jälkipelit Revolution Pubissa

Maakunnan kettumaisimmat jälkipelit järjestetään tänäkin kesänä Revolution Pubissa jokaisen JJK:n kotiottelun jälkeen.

Harjun hurmoksesta on lyhyt reissu Kävelykadun ja Väinönkadun kulmaukseen Revolution Pubin jälkipeleihin jotka tarjoavat mannaa jokaiselle jalkapallokannattajalle. Pubissa puidaan juuri päättyneen pelin plussat & miinukset ja paikan päälle tulee toki myös pelaajavieraita kertomaan omat näkemyksensä kenttätapahtumista. Yleisö voi esittää pelaajille kysymyksiä ja mahdollisuuksien mukaan pääsemme myös katsomaan päivän matsin maukkaimmat maalipaikat videokoosteena.

Jalkapallollisen sisällön lisäksi pubin puolella on luvassa harvinaisen loistavia tarjouksia kaikille JJK:n kausikortin tai ottelulipun päivän matsiin omaaville. Kaikki burgerit ovat kaksi yhden hinnalla ja kurkunkaan ei tarvitse jäädä ihan kuivaksi ainakaan hintojen puolesta.

JJK:n jälkipelit starttaavat jokaisen kotiottelun jälkeen n. 45-60min ottelun päättymisestä, toki paikalle sopii rientää jo aikaisemminkin nauttimaan vaikkapa herkullisesta burgeritarjouksesta. Ensimmäiset jälkipelit ovat luvassa jo nyt perjantaina 23.5. kun JJK kohtaa HIFK:n aina aurinkoisella Harjun stadionilla klo 18:30.

Tervetuloa niin matsiin kuin jälkipeleihinkin!