Infoa kotiavauksen käytännön järjestelyistä

28.04.2016

2015-05-02 jjk -haka_0001

Vappu alkaa Harjulta – tervetuloa futiskauden avaukseen myös kotikentällä!

Kauan odotettu kauden 2016 kotiavaus on edessä vihdoin perjantaina! JJK saa vieraita etelästä, kun tammisaarelainen EIF saapuu kylään klo 18:30 alkavassa ottelussa.

Vapun kunniaksi tarjoamme yhdessä Metrotukun kanssa viimevuotiseen tapaan vappusiman & -munkin 200 ensimmäiselle! Vapputarjoilut löytyvät kahvipisteeltä, joka on pääkatsomon alla alikulkukäytävässä.

Myös Harjun kioskitarjonnassa on pieniä uutuuksia: HK:n Makkarabaarin antimista tarjolla on Camping-grillimakkaraa sekä herkullisia höyrynakkeja sisältäviä Nakkimukeja.

Kahvipisteellä on myös tarjolla valikoima Cafe Breakin erikoiskahveja. Lisäksi kahvipisteeltä voi uutuutena lunastaa kahvin palanpainikkeineen mobiililippukauppa ZUPticketistä ostettavalla kahvi&pulla-lipulla – näytät kahvipisteellä vain mobiililippua puhelimestasi, etkä enää siis tarvitse käteistä tai maksukorttia.

Jälkipelit jatkuvat tuttuun tapaan

Jo parilta viime kaudelta tuttuun tapaan kotiotteluiden jälkeen pidetään Jälkipelit Revolutionissa. Paikalla on jälleen koko kauden ajan Kettupaitoja ruotimassa illan ottelua ja luvassa on myös maistuvia tarjouksia otteluvieraille – pääsylipulla tai kausikortilla. Ensimmäisissä Jälkipeleissä paikalla ovat kapteeni Tommi Kari sekä Ville Viljala.

Ensimmäisen kotiottelun kunniaksi Jälkipelit ovat kettumaisen huikeat, sillä lavan ottaa haltuun oman kylän futiskasvatti, nykyään musiikin parissa menestyvä Adi L Hasla!

Stadionin portit aukeavat totuttuun tapaan tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17:30. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan oman kylän Kettupaidat kauden ensimmäiseen kotivoittoon!

PS. Kettupaitojen ottelut jatkuvat myös lauantaina: Vehkahallissa on ensin A-nuorten SM-sarjan ottelu Interiä vastaan klo 13:30 alkaen ja heti perään klo 16 B-poikien Ykkösen matsi VPS/2:sta vastaan!

jjk-wwwbanneri-jjkeif-1000x371