Ilves vahvempi Tampereella

11.05.2014

JJK kohtasi Ilveksen Tammelassa

JJK:n sunnuntainen vierasreissu Tampereen Tammelaan ei tuottanut tulosta kovasta yrityksestä huolimatta vaan Ilves vei pisteet lukemin 4-1. Jasin Abahassine teki Kettujen kauden avausmaalin Ykkösen sarjapeleissä.

Peli alkoi tasaisissa merkeissä ja viininpunanutut alkoivat saada ottelua haltuunsa jakson puoliväliin tultaessa. Kuin salama kirkkaalta taivaalta Ilves sai kuitenkin vapaapotkun vajaan puolen tunnin kohdalla ja Jonne Hjelm upotti kudin Janne Korhosen vartioiman kettumaalin vasempaan yläkulmaan.

JJK ei tästä sisuuntunut ja loikin heti perään useamman maalitilanteen, joista ei kuitenkaan saatu palloa verkon perukoille asti. Kotijoukkue sen sijaan hyödynsi vähät paikkansa tehokkaasti kun jyväskyläläislähtöinen Tomi Petrescu kävi tökkimässä pallon maaliin 38. peliminuutilla vähän paitsioltakin haiskahtaneen sekavan sähläyksen päätteeksi. Puoliajalle mentiin siis Ilveksen 2-0 johtoasemassa.

JJK Jasin AbahassineTaistellen toiselle puoliskolle

Peli jatkui tasaisissa merkeissä toisella puoliajalla. 57. peliminuutilla Kettujen taistelu tuotti vihdoin myös maalisarakkeessa näkyvää tulosta kun Jasin Abahassine niittasi Antti Maltsinin erinomaisen keskityksen maaliin ja kavensi tilanteeksi 2-1. Maali oli samalla JJK:n kauden ensimmäinen sarjapeleissä – hyvä Jaska!

Kettujen kiri takaa koki kuitenkin kaksi kovaa takaiskua kun Ilves kuin varkain kävi tökkäämässä kaksi lisämaalia ottelun 67. ja 70. minuutilla. Tilanteesta 4-1 ei enää JJK:kaan noussut ja näin kolme pistettä jäivät Tampereelle.

Seuraava kotiottelu lauantaina

JJK jatkaa taistelua seuraavaksi aina aurinkoisella kotikentällä Harjulla nyt lauantaina 17.5. klo 16:00 kun vastustajaksi asettuu FC Jazz Porista. Ennakkoliput Lippupalvelusta klikkaamalla tästä – tule tukemaan oma joukkueesi kotivoittoon!

Ilves - JJK 4-1 (2-0)

1-0 29' Jonne Hjelm

2-0 38' Tomi Petrescu

2-1 58' Jasin Abahassine

3-1 67' Jaakko Juuti

4-1 70' Aapo Lappalainen

JJK:n kokoonpano:

Korhonen; Maltsin (v), Itkonen, Vielma, Velija; van Gelderen; Kari (45' Hanslian), Kuhmonen (57' Hasanzada), Abahassine (75' Lehtonen), Manninen; Hilska.