Harjulla nostetaan keskiviikkona Punainen kortti rasismille

19.06.2017

jjk-mifk_011012_punainenkorttirasismille

Kettuperheessä ei hyväksytä syrjintää.

Punaista korttia rasismille on näytetty Harjulla vuosien varrella monia kertoja. Keskiviikkona 21.6. pelattavassa JJK-HIFK-ottelussa näin tulee jälleen tapahtumaan ja samalla Harju julistetaan rasismista ja muusta syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

Punainen kortti rasismille-hankkeen takana on Suomen monikulttuurinen liikuntaliitto (FIMU ry ) ja sitä toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Tarkempia tietoja hankkeen omilta verkkosivuilta: http://punainenkorttirasismille.fi/srtrc/

srtrc-punainenkorttirasismille-jjk-haka-23102010

Punaista korttia rasismille on näytetty Harjulla myös mm. lokakuussa 2010. (kuva: punainenkorttirasismille.fi)

Hankkeen puitteisssa syrjintää vastustetaan sen kaikissa olomuodoissa ja tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta taas edistetään. JJK:ssa sitoudutaan tähän täysin ja Harjulla edellytetäänkin niin pelaajilta, muilta työntekijöiltä kuin joukkueiden kannattajiltakin nollatoleranssia rasismille ja kaikelle muulle syrjinnälle.

Edustusjoukkueen toiminnalla halutaan myös antaa esimerkkiä kettuperheen jo tuhatpäiseksi kasvaneelle junioripelaajien laumalle – ja tietenkin aivan kaikille lapsille ja nuorille!

Kaikkein nuorimmatkin jalkapallon ystävät ovat aina tervetulleita Harjulle ja JJK:n kotiottelut halutaan pitää kaikin puolin myös perheen pienimmille sopivina tapahtumina. Harjulla ollaankin totutusti saatu nauttia upeasta tunnelmasta ja vahvasta omien kannustuksesta – tehdään kotiotteluista jatkossakin hienoja tapahtumia kaikille vauvasta vaariin!

Punainen kortti rasismille-teemapeli JJK – HIFK Harjulla keskiviikkona 21.6. klo 18:30

20170621-JJK-HIFK-ottelumainos-www-punainenkorttirasismille