Genc Kovaqi lainalle Mikkeliin – ”Edustuskelpoinen heti huomenna FCV:tä vastaan”

25.05.2018

Genc Kovaqi siirtyy määräaikaisella lainasopimuksella Kakkosen A-lohkossa pelaavan MP:n väreihin.

Kesäkuussa 21-vuotta täyttävä Genc Kovaqi siirtyy määräaikaisella lainasopimuksella Kakkosessa pelaavan MP:n eli Mikkelin Palloilijoiden riveihin. Lainasopimus kestää 1. heinäkuuta asti. Kuten säännöt yleensä määrittävät, voidaan Kovaqi pyytää tarvittaessa takaisin JJK:n riveihin jo aiemmin.

-Meillä on joukkueessa yhden hyökkääjän vaje ja Gencin tulo lainalle helpottaa tilannettamme ennen kuin kesän siirtoikkuna aukeaa. Genc saa myös hyviä pelejä alle ja on tämän kautta valmiimpi Ykkösen koitoksiin, kommentoi MP:n päävalmentaja Janne Wilkman.

MP on Kakkosen A-lohkossa viiden pelatun ottelun jälkeen keskikastissa. Kovaqi on pelikelpoinen mikkeliläisten riveissä heti lauantaina 26.5., kun MP pelaa kotikentällään – ja saa vastustajaksi juuri sopivasti FC Vaajakosken, jota myös Kovaqi on ehtinyt urallaan edustaa.

JJK:n edustusjoukkueessa Ykkösessä Kovaqi ei ole toistaiseksi peliaikaa saanut. Sen sijaan reservijoukkue FC Villiketuissa hän on pelannut kaksi ottelua ja tehnyt yhden maalin.

JJK:n näkökulmasta lainasiirron ideana on saada Gencille Kolmosta kovempia otteluita ja valmistaa häntä kohti Ykkösen debyyttiä. Toistaiseksi ykköshyökkääjän paikkaa JJK:ssa miehittää kolmessa ottelussa kolme osumaa tehnyt Patrik Alaharjula.

-Hyvillä fiiliksillä Mikkeliin. Tavoitteena on auttaa MP:tä tekemällä mahdollisimman paljon maaleja ja saada itselle kovia pelejä, jotta olen valmpiimpi Ykkösen tasolle, Genc tuumii.