Ennakkoliput nyt myynnissä W-zupissa – infoa lipunmyynnin järjestelyistä

27.04.2015

jjk-wzup-liput-mobiilisti-1000x371

Kauden avaavaan JJK – Haka-otteluun on enää viisi yötä!

Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä mobiililippukauppa W-zupissa. Mobiilikaupasta löydät koko kauden kaikki myynnissä olevat ottelulippumme ja kauden avaavan Haka-ottelun liput löytyvät täältä!

W-zupissa on myynnissä myös huippukäteviä mobiililippusarjoja. 11 kappaletta aurinkokatsomolippuja tai 8 kappaletta pääkatsomolippuja edulliseen 100 euron hintaan – täysin mobiilisti puhelimessasi, käytettävissä kauden mittaan silloin kuin haluat! Samat lippupaketit ovat myynnissä myös perinteisinä lippulahjakortteina Kettukaupassa.

Aurinkokatsomossa numeroituja paikkoja ei ole, eikä yksittäisiä ottelulippuja tulla paikkanumeroimaan tulevalla kaudella myöskään pääkatsomoon. Ainoa tapa varmistaa, että pääsy jokaisessa pelissä omalle, hyväksi katsomalleen paikalle pääkatsomossa onkin ostaa kausikortti.

Kausikorttilaisten paikat on pääkatsomossa merkitty tarroilla ja irtolipuilla saa vapaasti valita katsomosta haluamansa merkitsemättömän paikan.

Lippuja saatavilla ennakkoon keskustasta

Keskustasta voi loppuviikon aikana bongata myös Kettupaitojen pisteen, jolta voi lunastaa oman ottelulippunsa pienen kisailun merkeissä – tai perintisesti rahalla.

JJK-piste lippuineen löytyy Kävelykadulta perjantaina sekä pelipäivänä lauantaina – tarkemmasta aikataulusta kerromme myöhemmin.

Viininpunaista väriä voi kuitenkin hyvinkin löytyä keskustasta jo aiemmin viikolla, joten silmät kannattaa pitää avoinna!

Stadionilla lipunmyyntiä vain Ihantolantiellä

Tulevalla kaudella stadionilla myydään otteluiden yhteydessä pääsylippuja vain Ihantolantien varressa, stadionin edessä sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä.

Vesilinnan puoleisen päädyn portilla ei siis ole jatkossa lipunmyyntiä, mutta kausikorteilla ja ennakkoon ostetuilla lipuilla sisään pääsee entiseen malliin.

Aurinkokausikorteissa viivästys

Pääkatsomokausikortteja on postitettu viime viikon aikana erissä niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin, joten monet ovat jo saaneet ja tulevat lähipäivinä saamaan odotettua postia!

Aurinkokausikorttien kanssa on kuitenkin viivästystä ja ne ovat edelleen matkalla painopajalta Harjulle. Toivomme tietenkin, että ehdimme saada ne lauantaihin mennessä – tällöin aurinkokausikortin ostaneet saavat korttinsa portilta nimeään vastaan.

Jos kuitenkin käy niin hullusti, että kortit eivät vielä lauantaina Harjulle ehdi, pääsevät kortin ostaneet nimilistan perusteella sisään ja postitamme kortit heti kun saamme ne.