Bilal Velija

JJK Bilal Velija

#2 Bilal Velija

Pelipaikka: Puolustus

Sopimus voimassa: 2014

Syntymäaika: 22.10.1982

Syntymäpaikka: Negotino

Pituus: 175cm

Aiemmat seurat: Gostivar, Renova, Besa Kavaje, Lov-Ham, Olimpik Baku, PoPa, Shendija

Kettulauman kokeneempaan kaartiin kuuluva laitapelaaja Bilal Velija on erittäin taitava pallollinen puolustaja. Miehen laitanousut ja terävä syöttöpeli tuovat JJK:lle oivan lisäaseen molempiin suuntiin.

Bilal eli tuttavallisemmin Billy tai Bili on kiertänyt urallaan jo useammassa maassa ja nopea sopeutumiskyky ja ammattimainen asenne näkyvät pelimiehen jokaisessa otteessa kentällä ja sen laidalla.

Omaksi vahvuuksiksiin Bili listaa terävyyden, pelikäsityksen ja pallollisen taidon. JJK:n nuorekkaaseen joukkueeseen peluri tuokin aimo annoksen kokemusta ja johtajuutta.

”JJK on ottanut mut tosi hyvin vastaan ja Jyväskylä tuntui loistavalta paikalta jo kun täällä talvella asuin viikon pätkän.  Mun duuni on nyt näyttää että vaikka en ole vielä pelannut Ketuissa pitkään, kirjaimet JJK löytyy jo mun sydämestä ja tuun antaan kaikkeni jokaisessa pelissä ja jokaisessa tilanteessa.

Meillä on hyvä joukkue, tasapaino kokemusta ja nuoruutta, kaikki hyviä pelaajia. Voin varmasti auttaa meitä menestymään yhdessä. Siihen tarvitaan mukaan myös fanien tuki ja mä lupaankin teille: antakaa kaikkenne katsomossa, minä ja jätkät annetaan kaikkemme kentällä.”

 

Ravintola Vesilinna

 

 

Palaa joukkuesivulle tästä