Joona Itkonen 2014

JJK Joona Itkonen

Joona Itkonen

JJK-kasvatti

Kaudet JJK:n edustuksessa: 1

Pelipaikka: Puolustaja

Sopimus voimassa: 2015 (+1)

Syntymäaika: 20.4.1994

Syntymäpaikka: Jyväskylä

Liigaottelut: -

Liigamaaleja: -

Pituus: 191cm

Paino: 75 kg

Tästä JJK-kasvatista löytyvät kaikki modernin huipputopparin piirteet: kookas, nopea ja erinomainen pallollisessa pelissä

Joona on ollut viime vuodet A-nuorten kantavia voimia keskuspuolustuksessa ja otti nyt tärkeät askeleet edustusjoukkueen sopimuspelaajaksi kohti Suomen huipputasoa myös miesten sarjoissa.

Joonan tarina

”JJK oli oma seura ihan alusta asti, sieltä sitä kortteliliigan kentiltä on aloitettu. Ekat vuodet meni hyökkääjänä ja kyllä siellä maalejakin syntyi – nyt kuitenkin tultu tasaisesti alaspäin, aluksi keskikentälle ja sitten pysyvästi puolustukseen. Maalivahdin tontti toki vielä kokeilematta!

Jalkapallon parista on todella paljon hienoja muistoja. Junnujoukkueen kanssa reissattiin paljon ulkomaillakin, kaadettiin mm. Marseillen ykkösjoukkue. Toki toissavuoden Suomen mestaruus A-nuorissa oli myös mahtava hetki jota ei hevillä unohda.

Tällä hetkellä katseet on vahvasti tulevassa ja tässä kaudessa, nyt se työnteko vasta alkaa. Iso juttu päästä pelaamaan oman kasvattiseuransa, oman kaupunkinsa edustusjoukkueessa. Omia vahvuuksia, nopeutta ja pelinavaamista entistäkin paremmalle tasolle ja suurimpia kehityskohtia eteenpäin.”

”Iso juttu pelata oman kotikaupungin edustusjoukkueessa”

Terveiset faneille

JJK Tehty rakkaudella Keski-Suomessa”Kausarit taskuun ja Harjulle. Kannustuksenne on todella tärkeätä.”

Terveiset junnuille?

”Futiksen ohella kannattaa opiskellakin, mutta treeneissä aina 100 prossaa kehiin ja ylikin.”

Harrastukset

”Lonkkarilla (longboard, toim. huom.) on tullut kesäisin rullailtua, katsotaan miten jää jatkossa aikaa. Myös vinyylit, lähinnä 70-luvun soul&funk sekä hiphop on lähellä sydäntä.”

 

Vaajakosken Apteekki

 

Palaa joukkuesivulle tästä