Jasin Abahassine 2014

JJK Jasin Abahassine

Jasin Abahassine

JJK-kasvatti

Pelipaikka: Hyökkääjä

Sopimus voimassa: 2016

Syntymäaika: 7.6.1990

Syntymäpaikka: Jyväskylä

Pituus: 186cm

Paino: 80kg

Aikaisemmat seurat: JJK, FC Vaajakoski, Blackbird

”Jaska” on jalkapalloilevan veljeskolmikon kuopus ja seuraa nyt isoveljiensä askeleita JJK:n edustusjoukkueeseen, tuoden Kettujen hyökkäyspäähän vahvuutta, viksuutta ja vauhtia.

Veljeskolmikon vanhin eli Sami oli nostamassa JJK:ta valtakunnan huipulle, keskimmäinen eli Sakke piti JJK:n Veikkausliigassa ja nyt on nuorimmaisen eli Jasinin vuoro kantaa ylpeydellä JJK:n edustusjoukkueen pelipaitaa.

Jaskan tarina

”Molemmat isoveljet pelasivat JJK:ssa joten aika luonnollista reittiä sitä eksyi itsekin mukaan palloilemaan. Tosin ihan alussa broidejakin enemmän futasin tätini kanssa. Täti pelasi silloin  JyPK:ssä ja oli kyllä paljon veljiä parempi! Muuten junnuvuosilta on varmaan parhaiten muistissa kaikki turnausmatkat, hauskoja hetkiä tosi paljon.

Nuorempana sitä kävi tietysti katsomassa kaikki omien veljien pelit kun pelasivat edarissa ja tietty samalla haaveili että itsekin tuolla aikanaan pelaa. Nyt on se askel otettu vaikkakin pienen mutkan kautta, ja on kyllä onnellinen olo. Seuraava tavoite on pelata hyvin ja sitä kautta vakiinnuttaa oma paikka.

Mun vahvuudet omasta mielestä on pelinopeudessa ja semmoisessa tilanneälykkyydessä. Kosketuskaan huonoin mahdollinen ole vaikka aina riittää tietty hiomista. Ja parasta futiksessa on se kun pääset flow-tilaan ja kaikki muu unohtuu pelatessa. Se on hienoa.”

”Parasta on kun kaikki muu unohtuu pelatessa”

Terveiset faneille

JJK Tehty rakkaudella Keski-Suomessa”Toivottavasti katsomossa on muitakin kun oma faija kannustamassa! No ei vaan, me vedetään isolla tsempillä kentällä ja tehdään kaikkemme että se tarttuu teihin yleisössäkin!”

Terveiset junnuille?

”Pitäkää hauskaa. Kärsivällisyys kyllä palkitaan.”

Harrastukset

”Tykkään kiipeillä. Hutungissa on tosi hyvät mahdollisuudet siihen.”

Food Bar & Kitchen Jyväskylä

Palaa joukkuesivulle tästä