JJK voitti PK-35 Vantaan harjoitusottelussa

15.01.2011

JaniVirtanen

Virtuoosimaisen Virtasen viekas vasurin vapaapotku viitoitti väylän vierasvoittoon

JJK oli Myyrmäen hallissa pelatussa ottelussa lukemin 0-1 (0-0) PK-35 Vantaata parempi. Tasainen kamppailu kääntyi vieraiden voitoksi 80. peliminuutilla.

Ottelun ensimmäinen jakso oli jyväskyläläisten hienoista hallintaa, mutta myöskään Ykkösessä pelaava PK-35 ei ollut aseeton. Molemmilla oli paikkansa maalintekoon puoliajan lopussa, mutta tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Ratkaisu nähtiin 80. peliminuutin kohdalla. JJK sai vapaapotkun noin 20 metristä, josta maaliverkkoja heilautti komealla laukauksella Jani Virtanen.

Peli oli JJK:n kauden toinen harjoitusottelu. Ensimmäisessä FC Honka antoi oranssipaidoille kylmää kyytiä lukemin 8-2.

JJK:n kokoonpanosta puuttui Mikko Manninen, joka kärsii lievästä takareisivammasta.