Teppo Marttinen 2014

JJK Teppo Marttinen

Teppo Marttinen

JJK-kasvatti

Kaudet JJK:n edustuksessa: 1

Pelipaikka: Maalivahti

Sopimus voimassa: 2015

Syntymäaika: 6.5.1997

Syntymäpaikka: Jyväskylä

Liigaottelut: 2

Liigamaaleja: -

Pituus: 187cm

Paino: 75 kg

Aiemmat seurat: Jyväskylän Nousu

Poikamaajoukkueiden luottotorjuja, Halssilan oma poika Teppo Marttinen edustaa jyväskyläläisten huippumaalivahtien kirkkainta tulevaisuutta

Toistakymmentä poikien maaottelua menestyksellä pelannut Teppo nousi edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon kaudella 2013 ja sai heti tililleen kaksi täyttä ysikymppistä. Haastavassa tilanteessa debyyttinsä tehnyt raamikas nuorukainen ei häkeltynyt ensiaskeleista miesten peleissä ja esitteli heti useita loistavia torjuntoja. Teppo oli samalla kaikkien aikojen nuorimpana Veikkausliigassa debyyttinsä tehnyt maalivahti ja JJK:n kaikkien aikojen nuorin liigapelaaja.

Tepon tarina

”Isoveli pelasi ja halusi itse lähteä mukaan yrittämään. Sillä polulla ollaan vieläkin, Halssilan hiekkakentiltä ollaan tultu nyt Harjulle ja toki vähän pelattu maaotteluitakin.

Kyllähän sitä futiksesta haluaa itselleen ammatin ja tavoite on joku päivä pelata ulkomailla. Nyt kuitenkin täysillä keskittymineen kovaan treenaukseen ja omaan kehitykseen.

Ekat liigapelit viime vuonna oli iso juttu ja varmasti yksi oman futisuran huippuhetkiä toistaiseksi. Yhtä lailla ainutlaatuisia ovat olleet kaikki maajoukkueen ottelut ja toki erityisesti viime vuonna voitettu Pohjoismaiden mestaruus, se on aina kunnia-asia päästä pelaamaan sinivalkopaidassa.”

”Kovaa treeniä – niin se tulevaisuus tehdään.”

Terveiset faneille

JJK Tehty rakkaudella Keski-Suomessa

”Mahdollisimman paljon katsomaan pelejä ja kannustusta kehiin – olette tärkeitä!”

Terveiset junnuille?

”Treenatkaa kovaa. Teistä ne tulevaisuuden ketut tulevat – junnuissa on tulevaisuus.”

Harrastukset

”Jalkapallo vie pitkälti kaiken ajan ja panostan siihen täysillä.”

 

Keski-Suomen Ilmastointihuolto

 

Palaa joukkuesivulle tästä