”Ylivoimainen voittaja” – kauden 2013 peliasu on valittu!

06.12.2012

JJK-perhe kannattajineen sai tänä vuonna ainutlaatuisen mahdollisuuden päättää minkälaisella peliasulla Keski-Suomen jalkapalloylpeys pelaa kotipelinsä kaudella 2013

Kettunuttuvaaliin tulvi vastauksia niin Facebookin, sähköpostin kuin Twitterinkin kautta – annettiinpa jokunen ääni ihan marketin jonossakin. Tiukan tarkastuslaskennan ja tuplaäänien karsimisen jälkeen lopulliseksi äänimääräksi varmistui huima summa eli 1089 ääntä – JJK kiittää kaikkia aktiivisuudesta!

Lopputulos oli tiukasta kisasta huolimatta selvä ja voittajavaihtoehto oli lopulta ylivoimainen, vieden 68% prosenttia äänisaaliista. Voittanutta väriyhdistelmää perusteltiinkin varsin värikkäästi:

”Tässä asussa on upeaa voittaa ja ikävää hävitä!”

”Mielestäni lämmin väri ja pirteän iloinen.”

”Näin joulun alla tykkäisin enemmän tästä.”

”Perinteitä kunnioittava muutos”

”…nyt on joku heebo saanu muotiviikoilta kipinän ja stailannu tästä sellasta silmätimanttia että ei toista ole! Kaunista kertakaikkiaan.”

”Tämä on JJK:n väri!”

Myös varsinaisten peliasujen kantajien eli itse JJK-pelaajien keskuudessa juuri ratkennut vaalitulos nosti hymyn kasvoille.

– Mahtavaa! Lopputulos lämmittää kovasti, ilolla otetaan tämä vastaan. Paljon, paljon hyviä muistoja, kettulauman kapteeni Janne Korhonen innostui tuoreeltaan kommentoimaan ensi kauden peliasua.

Kuten moni äänestykseen osallistuneista tiesikin kertoa, vaalivoittajaväriä voi perustellusti pitää JJK:n ensimmäisenä ja sitä kautta myös alkuperäisenä värinä. Mistään varsinaisesta ”jytkystä” ei siis ole kyse, kuten vahvistaa myös JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen.

– Näinhän se on. Tarina menee itse asiassa niin, että viime kausilla tutummaksi käyneeseen väriyhdistelmään päädyttiin kun tätä toista väriä ei ollut tarjolla silloisella varustetoimittajalla divariaikoina.

– Noh, nyt on, joten on hienoa palata vanhaan ja muutenkin makeaa antaa kannattajien päättää tämmöisestä asiasta. Sattumalta voitokas väri sopii erinomaisesti myös ensi vuoden juhlateemaamme jonka julkistamme myöhemmin kokonaisuudessaan. Paita ei kuitenkaan tule käyttöön kuin ensi kaudeksi, joten kannattaa kaapata itselleen oma ”juhlapaita” heti kun näitä myyntiin saamme keväämmällä, Joni kertoo.

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin tietysti kauden 2013-mallia oleva JJK-pelipaita. Taatusti ainutlaatuisen kettunutun voitti itselleen Kaisla Kivipää – onneksi olkoon!