Waarin Mobiiliweto kierrokselle 7

17.05.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

 

Tarjolla on erinomainen sijoituskohde: 23 1 HJK kertoimella 1,60. Todennäköisyys HJK:n kotivoitolle on 67 %. HJK ja TPS ovat edelleen sarjan kaksi suurinta ennakkosuosikkia vaikka kummankaan peli ei ole alkukaudella kulkenut odotetusti.

 

HJK voitti viimeksi vaikeassa vieraspelissä FC Lahden 0-1 ja pikkuhiljaa materiaaliltaan ylivoimainen joukkue pääsee vauhtiin. Sonera Stadiumin nopealla alustalla HJK hyötyy eniten sen pelitavan tärkeimmästä elementistä eli nopeasta pallotemposta.

 

TPS on ollut alkukaudella vaisu, mutta edellisen kierroksen Inter-peli antoi lupauksen paremmasta. Joukkue prässäsi organisoidusti ylempää ja sai aikaan maalitilanteisiin johtaneita pallonriistoja. Vieraspelissä TPS vetäytyy alemmas ja pyrkii iskemään vastaan. Kokeneen laitapuolustaja Sami Rähmösen pelikielto on merkittävä poissaolo sillä HJK hyökkää voimakkaasti laidoilta.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!