Vuoden 2016 aherrus saatu vauhtiin

07.01.2016

uusivuosi-jjk-2016

Tervetuloa vuosi 2016!

Kettuleirissä on palattu jälleen sorvin ääreen joululoman jäljiltä. Joukkue palasi treenikentälle maanantaina ja toimistolla työvuosi aloitettiin torstaina.

Päävalmentaja Juha Pasoja oli hyvillä mielin vuoden ensimmäisten treenipäivien jälkeen.

– Hyvät on fiilikset! Akut on lomalla ladattu ja tuntuu, että pelaajat olivat jo odottaneetkin, että pääsee takaisin tositoimiin.

– Maanantaina tietty loman jäljiltä vähän haettiin askelmerkkejä, mutta vedettiin toisaalta melko tiukka aloituskin. Treenit on lähteneet kaikin puolin hyvin käyntiin, terveystilannekin on nyt hyvä. Tänään oli vuoden ensimmäinen testipäivä ja tulokset näyttivät hyviltä.

20160105_140131

JJK:lla on tällä hetkellä 14 sopimuspelaajaa – lisäksi ringissä on jo viime vuoden lopulta tuttuja omia nuoria sekä muutamia testipelaajia.

– Kokonaisuudessaan ringissä on reilu parikymmentä pelaajaa. Päästään siis treeneissä pelaamaan myös ison kentän pelejä muun lisäksi.

Ison kentän pelejä pääsee nyt pelaamaan myös olosuhteiden puolesta – viime kevättalvena valmistunut Vehkalammen kuplahalli on tuonut uuden ulottuvuuden Kettupaitojen talven treenaamiseen.

– Onhan tämä aivan erilaista nyt, kun treeneissä on  käytössä iso kenttä koko talven ajan – esimerkiksi pelaajien etäisyydet ovat nyt treenikentälläkin tosipelejä vastaavat, toisin kuin pienellä kentällä harjoitellessa. Myös erilaisia taktisia kuvioita pääsee harjoittelemaan ihan erilailla kuin vielä viime talvena.

– Ja pelaajillehan tuo on tietenkin paljon mukavampi myös!

JJK:n vuosi pelien osalta alkaa lauantaina 23.1., kun kettulauma matkaa Seinäjoelle mestarijoukkue SJK:n vieraaksi. Ensi viikon aikana puolestaan on luvassa vuoden avaus sopimusuutisrintamalla!