VPS-JJK: Manninen, Wusu ja Gruborovics mukana

28.01.2011
VPS-JJK: Manninen, Wusu ja Gruborovics mukana

NikoMarkkula

JJK:n kokoonpano

Maalivahdit: Korhonen, Viljala
Puolustus: Viren, Latikka,
Okkonen, Nieminen, Markkula, Reintam
Keskikenttä: Tuomanen, Poutiainen,
Kari, Virtanen, Manninen,
Gruborovics
Hyökkäys: Hyyrynen, Wusu,
Kautto

JJK aloittaa Liigacupin varsin vahvalla miehityksellä perjantai-iltana. Uusista pelaajista mukana ovat Mikko Manninen, Babatunde Wusu ja Tamas Gruborovics, lisäksi kokoonpanossa nähdään testipelaajat Mikk Reintam ja Niko Kautto.

– Uudet pelaajat on kaikki ammattimiehiä, ja ovat sopeutuneet erittäin hyvin joukkueen yhteisiin sääntöihin ja säveliin. Selvästi he ovat tuoneet ammattimaisuutta joukkueeseen. Mielenkiintoista nähdä miten homma alkaa toimia kentällä, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

Joukkue jatkaa pelinsä kehittämistä samoilla teemoilla, joista puhuttiin jo viime kaudella.

– Tavoitteena on edelleen kehittää sitä omaa pallollista peliä, jonka maksimoimiseksi pitää puolustaa joukkueena tiukasti. Nyt on tietenkin hyvä tilanne siinä, että jos kaikki pelaajat ovat terveinä, on mukavasti kilpailua eri pelipaikoille. Samalla on enemmän taktisia mahdollisuuksia sen mukaan, minkä tyyppisiä pelaajia eri paikoilla käytetään.

Vaasa-ottelun kokoonpanosta ovat sivussa vammoistaan hiljakseen toipuvat Tapaninen ja Tumanto, piakkoin harjoituksiin palaava Pasoja, sekä Korte ja Linjala.

Nopeasta Niko Markkulasta Martonen kaavailee puolustajaa.

– Haluan nähdä miten Marsu pärjää puolustuslinjassa. Viime kaudella hän jo muutaman kerran tuurasi siinä, ja esiintyi lupauksia antavasti.

 

JJK-VPS  Vaasan Botnia-hallissa tänään klo 18.