Virtanen: Sattui hyvä päivä Rovaniemellä

08.02.2011

Virtanen1

Virtanen väläytteli jo viime kaudella maagisella kosketuksellaan ja verkot heiluvat takuuvarmasti entistä tiuhempaan tahtiin myös kaudella 2011

Virtanen: Sattui hyvä päivä Rovaniemellä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JaniVirtanen

Sunnuntaina eriskummallisen Liigacup-ilotulituksen RoPS:a vastaan neljällä upealla maalillaan ratkaissut Jani Virtanen ei viitsi tehdä saldostaan kovin suurta numeroa.

– Aika paljon lopputuloksesta menee pienen kentän piikkiin, tilanteita tuli koko ajan. Hyvin se olisi voinut päättyä enemmänkin, oli vähän erilainen futispeli.

– Eihän neljän maalin tekeminen todellakaan arkipäivää ole. Sattui hyvä päivä, pelasin Oulua vastaan niin huonosti että oli pakko tsempata, Jamppa sanoo.

Viimeksi neljä maalia JJK-edustuksen paidassa on virallisessa ottelussa tehnyt Tommi Kari, joka nöyryytti KuPS Akatemian puolustusta Kakkosen ottelussa syksyllä 2006.

Kesken viime kauden Kettupaitoihin liittynyt Virtanen on ollut luonnollisesti mielissään joukkueen vahvistumisesta syksyn ja talven siirtomarkkinoilla. Erityisesti Mikko Mannisen ja Tamás Gruborovicsin liittyminen joukkueeseen lisää kilpailua myös keskikentän hyökkäävien roolien pelipaikoista, joille Virtanenkin on tyrkyllä.

– Se on ehdottomasti hyvä asia. Joukkue hyötyy, kun kaikki joutuvat taistelemaan pelipaikoistaan. Olen ainakin henkilökohtaisesti iloinen, että on tullut näin kovia pelimiehiä mukaan. Toivottavasti nyt saadaan peli siihen kuntoon, että pystytään ottamaan kaikista parhaat puolet esiin. Sitten tulostakin tulee.

Virtanen on valmis ottamaan haasteen vastaan.

– Ihan kovaa on treenattu, joukkue on jaettu ryhmiin sen mukaan, kuka mitäkin treeniä tarvitsee. Mä olen juossut aika paljon. Duunia on ainakin tehty. Mutta parhaat pelaa ja Martsi päättää, kuka sen paikan ansaitsee.