Virtanen odottaa vauhdikasta ottelua

25.01.2013

JJK jatkaa kauden 2013 otteluitaan Turussa TPS:n vieraana, kun Liigacupin alkolohko-ottelu vihelletään käyntiin Javenture-Areenalla perjantaina kello 15. Molemmat aloittivat vuotensa tasapelillä: TPS jakoi pisteet paikallisvastustajansa FC Interin kanssa, JJK puolestaan pelasi maalittoman tasapelin FC Lahtea vastaan.

 

Kisapuiston tekonurmella pelattu ottelu ei ollut ajankohtaan ja olosuhteisiin nähden ollenkaan hullumpi esitys kummaltakaan, mutta kettukeskikentän taituri Jani Virtaselta ei kehuja juuri irtoa.

 

– No, ei se nyt niin hyvää meiltä ollut…mutta se on tietenkin positiivista, että pidimme nollat! Paljon on vielä tekemistä.

 

JJK:n valmennusryhmä on tälle vuodelle uudistunut, kun Juha Pasoja siirtyi pelaajistosta valmennusportaaseen ja Antti Luhta tuli kokopäiväiseksi fysioksi. Virtasen mukaan muutos on jo nyt näkynyt positiivisesti ja treenaaminen maistuu.

 

– Tosi hyvällä meinigillä ollaan treeneissä oltu! On todella hienoa, että fysio on paikalla nyt koko ajan, se on tehnyt harjoituksista monipuolisempia. Ollaan tehty asioita eri tavalla kuin aikaisemmin ja oikeaan suuntaan ollaan menossa.

 

– Varmasti se näkyy positiivisesti sitten, kun liiga alkaa. Hyvää settiä on tulossa!

 

Virtanen on yksi niistä neljästä JJK-pelaajasta, jotka kohtaavat nyt entisen seuransa. ”Jamppa” palaakin entiseen kotikaupunkiinsa aina mielellään ja odottaa nyt viihdyttävää ottelua – kuten JJK:n ja TPS:n välisillä otteluilla on liigassakin ollut tapana olla.

 

– Kyllähän Turkuun on aina hienoa mennä! Ottelusta tulee varmasti vauhdikas – voi olla, että mukana on enemmän vauhtia kuin järkeä, Virtanen naurahtaa.

 

– Mutta nämä on näitä kauden ensimmäisiä otteluita…hyvä, että saadaan ne alta pois!

 

 

Liigacup: TPS – JJK, perjantaina 25.1.2013 kello 15:00, Javentue-Areena, Turku – liveseurantaa otteluun JJK:n twitter-kanavalla osoitteessa  www.twitter.com/jjk1923!


 

 

5-jamppa-menossa

    Jamppa hassuttelemassa FC Lahden puolustusta viime toukokuisessa ottelussa Harjulla.