Villiketuille tappio avausottelussa

09.05.2014

villiketut-jps_2014-05-08

Villikettujen kausi käynnistyi paikalliskamppailulla, jossa vastassa oli JPS.

Kevätviimaisella ja loppua kohti sateisella Vehkalammella pelatun ottelun avausjakso oli tasaista vääntöä, jossa ei maalipaikoilla juhlittu – taukotulos 0-0 kuvasi hyvin ottelutapahtumia.

Toisella jaksolla JPS sai vahvemman otteen pelistä ja punnersikin itselleen avauskierrokselta kahden maalin voiton. Vielä loppuhetkillä nähtiin kyseenalainen tilanne, kun kulmapotkun jälkitilanteesta pallo näytti käyneen JPS-maalissa ja pompanneen takaraudoista takaisin peliin. Tuomaristo oli kuitenkin toista mieltä ja niinpä Honar Abdilta sekä koko Villikettu-laumalta jäi kauden avausmaali toistaiseksi saamatta.

Villiketut - JPS 0-2 (0-0)