Viljala nimettiin U16-maajoukkueeseen Belgiaan

15.02.2011
Viljala nimettiin U16-maajoukkueeseen Belgiaan

JJK:n edustusjoukkueen mukana harjoitteleva ja Rovaniemellä Liigacup-debyyttinsä tehnyt maalivahti Ville Viljala on valittu Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkueeseen, joka matkustaa helmikuun lopussa Belgiaan neljän maan turnaukseen.

Viljala muodostaa joukkueen maalivahtikaksikon yhdessä HJK:n Saku Erikssonin kanssa. Joukkueen kotiin jäävä varamaalivahti on JJK:n Jiri Koski, joten jyväskyläläisosaaminen arvostetaan ikäluokassa korkealle.

– Villellä on nyt alla kaksi maaottelua ja hän on ollut ikäluokan kaikissa maajoukkuetapahtumissa mukana. He muodostivat Jirin kanssa meidän maalivahtikaksikon viime vuonna Ruotsissa. On mielenkiintoinen tilanne, että meillä on ikäluokassa kaksi näin lahjakasta poikaa JJK:ssa, poikamaajoukkueen maalivahtivalmentajana toimiva Jori Särkkä toteaa.

Belgian turnaus on osa U16-maajoukkueen valmistautumista lokakuussa pelattavaan EM-karsintaan.  Suomi kohtaa Slovakian 28.2., Pohjois-Irlannin 2.3. ja isäntämaa Belgian 4.3. Kaikkiaan joukkue pelaa peräti 14 valmistavaa ottelua ennen syksyn EM-karsintaturnausta.

JJK-logo-nobg-100x95pix