Viikonloppuna kaksi treenipeliä

24.01.2014

JJK:n Robert Taylor vauhdissa

Kettujen treenikausi jatkuu tänä viikonloppuna Pietarsaaressa, jossa pelataan perinteinen Tammiturnaus. JJK kohtaa ensin perjantain myöhäisottelussa Kakkosessa pelaavan Närpes Kraftin, ja lauantaina on vastassa joko kokkolalainen KPV tai Pietarsaaren oma ylpeys FF Jaro.

Harjoitusotteluilla on suuri merkitys uusien kenttäryhmitysten ja peli-ideoiden kokeilussa sekä tälläkin hetkellä harjoitusvahvuudessa mukana olevien testipelaajien näkemisessä tositoimissa. Päävalmentaja Juha Pasoja onkin mielissään kun talven ajaksi on saatu sovittua tusinan verran treenimatseja mukavan tasaisella tahdilla.

– Joo, tämä on aina eri asia päästä yhtään isommalle kentälle pelaamaan ja kunnon vastustajia vastaan. Palvelee tietysti jo sopimuksen omaavia pelureita yhteisten kuvioiden opettelussa, mutta näin alkuvuodesta silmät on toki auki etenkin testipelaajien suorituksia tarkkaillessa, Paso avaa tämän viikonlopun otteluiden merkitystä.

Kettuleirissä ovat viikontakaisen, voitokkaasti päättyneen FC Jazz -kamppailun jälkeen jatkaneet samat testipelaajat kuin aikaisemminkin. Tällä viikolla mukaan ovat liittyneet SJK:ssa edellisellä kaudella pelannut Teemu Lukkari (s. 1992) sekä kokenempaa kaartia edustava, makedonialainen Bilal Velija. Lukkarille tutuin pelipaikka on keskuspuolustajan tontti kun taas Norjassakin pelannut Velija viihtyy vahvimmin oikean laitapuolustajan paikalla.

Jyväskylän haasteellisten harjoitus- ja otteluolosuhteiden takia kaikki alkuvuoden harjoitusottelut pelataan vieraskentillä. Toisaalta kettukannattajien mieltä lämmittää se fakta, että kaikki viisi viimeistä harjoitusottelua ennen Ykkösen kauden alkua pelataan kotoisasti Jyväskylässä.

 

Tammiturnaus Pietarsaaressa Tellushallissa perjantaina ja lauantaina 24.-25. tammikuuta. Alkulohkon ottelu JJK vs Närpes Kraft perjantaina klo 20:15. Lauantaina JJK kohtaa joko KPV:n tai FF Jaron klo 14:00/klo 16:30 riippuen perjantain otteluiden lopputuloksista.