Vielä ehdit hankkia kausikorttisi huippuedullisesti

29.12.2017

20171101-JJK-Kausikortitnyt-www-940x348-edit

Nopean tilaajan etuhinnat ovat viimeistä päivää voimassa uudenvuodenaattona 31.12.!

Vielä ennätät hankkia kausikortin kaudelle 2018 huippuedullisesti! Saatavilla on pääkatsomokausikortti (erikseen myös eturyhmille) sekä aurinkokatsomokausikortti. Nopean tilaajan etuna saat pääkatsomokausikortin nyt ainoastaan 150 euron hintaan! Pääkatsomokausikortilla saat sisäänpääsyn ja oman, numeroidun paikan katetusta pääkatsomosta kaikkiin Ykkösen kauden 2018 14 kotiotteluun.

Eturyhmille hinta pääkatsomoon on luonnollisesti vieläkin edullisempi: vain 100 euroa (eturyhmiin kuuluvat opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset – huomaathan, että eturyhmään kuuluminen on varauduttava todistamaan stadionin portilla!). Samaisella 100 euron hinnalla saat nyt kausikortin aurinkokatsomoon.

Tarjolla on myös kannattajakausikortti – pääkatsomon C3-katsomonosaan seisomakatsomoon oikeuttavan kortin saat itsellesi nyt vain 80 eurolla.

Uudistunut kausikorttimyyntikanava

Kausikorttimyynti uudistuu ja tapahtuu nyt kauden 2017 ennakkolipunmyynnistä tutun Liveton verkkokaupan kautta – näin ollen pääset hankkimaan kausikorttisi silloin kuin Sinulle parhaiten sopii, viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta.

Pääkatsomokausikorttilaisella on tuttuun tapaan etuosto-oikeus omaan paikkaansa – oman paikkasi pääset lunastamaan tämän linkin kautta! Mikäli taas sinulla ei vielä viime kaudella ollut kausikorttia, voit Liveton kautta itse valita suoraan katsomokartasta mieleisesi paikan pääkatsomossa! Uudet kausikorttilaiset pääsevät kausariostoksille tämän linkin kautta.

Jatketaan yhdessä kaudelle 2018!

ykkonen-2018-kaikkilogot-1000x371