Veikkausliigakauden 2012 loppuhuipennus edessä!

15.10.2012

191012_jjk-ffjaro_roosaottelu_fbevent

Kauden 2012 Veikkausliigassa maaliviiva häämöttää ja jäljellä on enää loppurutistus: viimeiset kolme kierrosta, joiden aikana ratkotaan vielä niin mitalistit, putoaja kuin kotiedun saajatkin. Kauden loppu on tahdiltaan tiivis, kun viimeiset kierrokset pelataan vain reilun viikon sisään. Oven takana kurkkiikin siis jo pitkä, otteluton talvikausi, joten nyt kannattaa nauttia jäljellä olevista liigaotteluista, kun se vielä on mahdollista!

 

Tauon jälkeen vastassa FF Jaro

 

Parhaillaan Veikkausliigassa vietetään vielä maaottelutaukoa, joka päättyy viikonloppuna pelattavaan 31. kierrokseen. JJK:n osalta loppurutistus alkaa perjantaina 19.10. pelattavalla kotipelillä FF Jaroa vastaan. Pietarsaarelaiset ovat käyneet jo pitkään kiivasta putoamiskamppailua erityisesti Valkeakosken Hakan kanssa, ollen tällä hetkellä kolmen pisteen karkumatkalla koskilaisista – JJK saa siis vastaansa erityisen motivoituneen ja taistelunhaluisen ryhmän.

 

JJK viettää jälleen Syöpäsäätiön Roosa Nauha-kampanjan merkeissä roosaa lokakuuta pelaten myös kotiottelunsa vaaleanpunaisissa vierasasuissa. JJK-FF Jaro-ottelu onkin kauden 2012 virallinen Roosa Nauha-ottelu!

 

 

MYPA vieraissa, HJK kotona

 

Laakereilla ei loppukauden aikana enää lepäillä ja seuraava ottelu onkin edessä jo tulevana maanantaina 22.10., kun JJK matkaa Anjalankoskelle MYPA:n vieraaksi. Mukaan kauden 2012  viimeiseen vierasotteluun voit lähteä hyppäämällä kannattajaryhmä Harjun Poikien järjestämään bussiin: matkaan lähdetään kello 14:30 tuttuun tapaan Harjukadun tilausajolaiturilta ja reissun hinta ottelulippuineen on 25€. Ilmoittautumiset osoitteesen harjunpojatreissaa@gmail.com.

 

Saviniemen vierailun jälkeen kausi onkin enää aivan viimeistä näytöstä vaille valmis. Päätöskierroksella lauantaina 27.10. Harjun ELY-stadionille saapuu JJK:n vieraaksi mestaruustaistelussa tiiviisti TPS:n ja FC Interin kanssa oleva HJK. Huomaattehan, että ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 14:00!

 

 

vikatkaksiottelua2012_roosaavoimaa