Uutiset / 2009 / Nam Ik Kyung näytti osaamistaan kahdella maalillaan

03.04.2009

JJK ja FCV pelasivat sopuisan piirin finaaliottelun Vehkalammella kun tulostaululla komeilivat 3-3 (2-1) numerot 90 minuutin jälkeen. JJK pisti rankkarit tarkemmin pussiin ja näin ”ketturyhmä” pokkasi mestaruuspokaalin. Vaikka JJK hallitsi pelitapahtumia selvästi maalinteossa edettiin kuitenkin vuorotahtiin.

Ottelun parasta antia JJK:n kannalta oli korealaishyökkäjä Nam Ik Kyung joka osoitti vaarallisuuttaan kahdella ensimmäisen jakson maalilla. Ensimmäisen hyökkääjä puski upeasti verkon perukoille ja toisessa maalissa nopeajalkainen Nam vei FCV:n puolustajaa ”kahville” ennen viimeistelyään. JJK:n kolmannen maalin iski Mika Lahtinen.

”Pelimme ei tänään ollut missään nimessä liigatasoa. Eniten huolestuttaa päästetyt kolme maalia. Kaikilla pelin osa-alueilla jäi paljon parannettavaa. Onnittelut FCV:lle hienosta taistelusta”, valmentaja Matti Lahtinen (kuva) totesi ottelun jälkeen.