Uutiset / 2009 / Litmanen ottaa viikon kerrallaan

03.03.2009

FC Lahti rekisteröi kauan odotetun nimen Liigacupin pelaajaryhmäänsä tiistaina iltapäivällä: numero 10, Jari Litmanen, on mukana lahtelaisten kohdatessa keskiviikkona Kisapuistossa JJK:n Liigacupin ottelussa.

Litmanen palasi FC Lahden harjoitusvahvuuteen maanantaina ja tiistain harjoitusrupeaman jälkeen tehtiin päätös Kuninkaan liittymisestä Liigacup-ryhmään.
– Juuri äsken kuulin, että olen ryhmässä. Peliin valmistaudutaan kuten kaikkiin peleihin. Saa taas vähän pelituntumaa joka on hyvä, Litmanen kertoi tiistain harjoitusten jälkeen.

Litmanen on tyylilleen uskollinen, eikä halua katsoa vielä liian pitkälle eteenpäin.
– Tämä on valmistautumista eteenpäin siinä missä harjoittelukin. Olen ollut kaksissa harjoituksissa, eilen ja tänään, ja huomenna on peli. Edetään viikko kerrallaan. Tämän viikon olen mukana joka tapauksessa.
– Ei ole tehty pitempiä päätöksiä. Viikko kerrallaan mennään.

Kuningas painotti myös, sitä, että keskiviikon ottelu on hänelle itselleen tilaisuus antaa näyttö FC Lahden päävalmentaja Ilkka Mäkelälle.
– Jatkohan riippuu myös valmentajasta. Huomenna on näyttöpaikka. Jos ei pelaa hyvin, niin ei sitä varmaan enää mukaan kysytäkään.

Vastustajaa JJK:ta Litmanen ei halua ennakkoon lähteä kovin tarkkaan ruotimaan, koska kentällä hän ei ole jyväskyläläisiä koskaan aiemmin kohdannut.
– Ei ole käsitystä koska viime kaudella eivät pelanneet liigassa. Televisiosta olen nähnyt pätkiä. Liigaan nouseminen on uusi haaste ja tuo intoa lisää. Mielenkiintoinen vastustaja, Litmanen sanoi

www.veikkausliiga.com