Uutiset / 2009 / Joulun paras lahjavinkki – osta JJK:n kausikortti

02.12.2009

JJK:n kausikorttien myynti kauden 2010 Veikkausliigaotteluihin on hyvässä vauhdissa. Vanhat kausikorttiasiakkaat ovat saaneet toimintaohjeet miten kausikortin voi lunastaa 7.12. mennessä ja paikan vahvistaa myös kaudelle 2010. JJK:n kausikortin hinta on edelleen 150 €.

Koska JJK:n kausikorttilaisia on valmiina 1.060 niin katettuun pääkatsomoon on tullut tässä vaiheessa myyntiin n. 500 kausikorttia. Jos haluat varmistaa varman, numeroidun ja henkilökohtaisen paikan kaikkiin JJK:n kotiotteluihin kaudella 2010 niin toimi seuraavasti.

Tilaa kausikorttisi nyt heti – kortti ehtii pukinkonttiin

Varsinainen kausikorttien myynti alkoi maanantaina. Kaikki vapaat pääkatsomoon oikeuttavat kausikortit tulivat myyntiin tällöin ja voit ostaa nyt korttisi sähköisesti, JJK:n toimistolta tai Sportiasta.

Huom! Harjun stadionille ei tule jatkossa myyntiin erihintaisia kausikortteja. JJK:n kauden 2010 kotiotteluiden lipun hinnat ovat samat kuin kaudella 2009 (kts. lipunmyynti). Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Veikkausliigaotteluihin ja mahdollisiin Suomen Cupin otteluihin.

Huom! Harjun mahdollinen kenttäremontti ja siihen liittyvät erityisjärjestelyt voivat vaikuttaa muiden katsomonosien kuin pääkatsomon pysyvyyteen ja sijoitteluun koko kauden ajan.

fcjjk.com