Uutiset / 2009 / JJK:n cup-taival päättyi Valkeakoskella – maalin hylkäys esti jatkoajan

29.08.2009

JJK:n taival Suomen Cupissa katkesi Valkeakoskella 7. kierroksen ottelussa kun Haka kaatoi jyväskyläläiset lopulta 2-1 (1-0) numeroin.

Haka meni johtoon 14. minuutin kohdalla. Valeri Minkenen antoi tarkan kulmapotkun ja Pietari Holopainen puski pallon tarkasti alakulmaan. JJK:n tasoitus syntyi, kun toinen puoliaika oli vanhentunut 12. minuuttia. Kyung Il-Nam oli päineen asialla ja Janne Korhonen jäi Hakan maalilla voimattomaksi.

Ottelun ratkaisut nähtiin aivan kamppailun loppupuolella ja melko kyseenalaisella tavalla. Ratkaiseva rangaistuspotku syntyi sen jälkeen, kun Holopainen kaadettiin erittäin kevysesti rangaistusalueella. Minkenen ei pilkulta erehtynyt, vaan laukoi pallon hallitusti verkkoon. JJK iski ottelun vielä lopussa tasoihin mutta Teijo Kotinurmi liputti selvän maalin käsittämättömästi paitsioksi ja maali hylättiin. Näin Haka jatkaa cupin 8. kierrokselle.

”Haka oli vahva 1. jaksolla ja ansaitsi maalin. Toinen jakso oli meiltä parempi. Meillä oli hyvät mahdollisuudet voittaa ottelu”, JJK-luotsi Ville Priha totesi pelin jälkeen.  ”Lopussa meidän selvä maali hylättiin linjamiehen selvän virheen takia. Tappio harmittaa mutta pelissä oli paljon hyviäkin asioita”, Priha näki ottelun annin.

Kuva: Nam osui jälleen Valkeakoskella