Uutiset / 2009 / JJK palkitsi kauden parhaita – Tuomas Latikka kauden pelaaja

27.11.2009

JJK:n historiallisen ensimmäisen Veikkausliigakauden lopullisesti päättänyt gaalailta järjestettiin perjantai-iltana yökerho Londonin upeissa tiloissa. Yli 200 kutsuvierasta olivat kokoontuneet illanviettoon jossa seura palkitsi seuraväkeä ja kauden aikana kunnostautuneita pelaajia.

Tuomas Latikka JJK:n kauden pelaaja

JJK:n kauden pelaajana palkittiin läpi kauden hienosti uurastanut ja mahtavaa taistelijan luonnettaan pelistä toiseen esittänyt, puolustaja Tuomas Latikka. Latikka on Leppäveden Lepän ja JJK:n kasvatti joka debytoi kuluneella kaudella Veikkausliigassa. Latikka on edustanut Suomea poikamaajoukkueissa kymmenkunta kertaa.

JJK:n palkitut kaudella 2009

Tuomas Latikka, kauden pelaaja
Mihaly Szerovay, kauden puolustaja
Tommi Kari, kauden hyökkääjäpelaaja
Mika Lahtinen, kauden taistelija
Patrick Poutiainen, kauden tulokas
Jori Särkkä, valmentajapalkinto

Illan aikana palkittiin vuoden seuratyöntekijöinä kioskitoiminnan vastaava Sanna Kahila ja Harjun kentän vahtimestarit jotka tekivät kauden aikana kaikkensa että kenttäolosuhteet olivat parhaassa mahdollisessa pelikunnossa kovankin otteluruuhkan aikana. Pelaajien valinta vuoden seuratyöntekijäksi oli Miia Hyppönen.

Kari-Team vuoden yhteistyökumppani

JJK:n vuoden yhteistyökumppaniksi valittiin Kari-Team, jonka joukot ovat olleet koko sydämellään mukana JJK:n ensimmäisellä liigakaudella ja osoittaneet hienoa pelisilmää ja aktiivisuutta niin pelillisissä ylä- kuin alamäissäkin.

Vuoden mediatekona palkittiin Suur-Jyväskylän lehti jonka viikoittainen ja ammattimainen ote JJK:n ja Veikkausliigan seuraamisessa on herättänyt paljon keskustelua Jyväskylän katukuvassa.

Onnittelut kaikille palkituille!

fcjjk.com