Uutiset / 2009 / Harjulla alkaa olla valmista kauan odotettuun kotiavaukseen

05.05.2009

Harjun stadionilla valmistaudutaan täydellä höyryllä ja usealla rintamalla historialliseen keskisuomalaiseen liiga-avaukseen kun JJK kohtaa kotiavauksessan perinteikkään Valkeakosken Hakan.

Harjun stadionin kiinteiden katsomopaikkojen kapasiteetti tulee olemaan toukokuun otteluissa 3.500 istumapaikkaa. Istumapaikkojen lisäksi kentän ympärille mahtuu tarvittaessa n. 1.000 katsojaa seisomaan jolloin kapasiteetti nousee 4.500 katsojaan. Viimeisimpänä stadionille on tuotu kaupungin puoleiseen päätyyn 10 kpl uusia katsomomoduleita (yläkuva) joihin mahtuu yhteensä 600 katsojaa.

Klubiteltan paikka muuttunut

JJK:n suositun klubiteltan paikka on vaihtanut paikkaa. Uusi JJK Klubi (alakuva) palvelee klubikortin haltijoita pääkatsomon Rajakadun puoleisessa päässä. Uusi teltta on aikaisempaa klubitelttaa selvästi suurempi ja asiointi teltassa on helpottunut huomattavasti sillä kaikki tilat ovat samassa tasossa eli maan tasalla ja klubialueen pinta on saanut uuden pinnoitteen. JJK Klubin paikanvaihto tuo myös lisää katsojakapasiteettia pääkatsomon jatkeena olevaan avokatsomoon.

JJK toivottaa kaikki jalkapallon ystävät tervetulleiksi Harjulle
torstain historialliseen JJK-HAKA-otteluun!

fcjjk.com