Uutiset / 2009 / A-nuorten mainio syysvire jatkui Helsingissä – KäPa nurin 2-6 (2-1)

06.09.2009

JJK:n A-nuoret jatkoivat kurssinsa kääntämistä lauantaina Helsingissä onnistuneesti kun joukkue kaatoi Käpylän Pallon hienon toisen jakson ansiosta 2-6 (2-1) numeroin.

Reilu viikko sitten A-nuorten SM-sarjan näkymät eivät olleet kovin valoisat JJK:n A-nuorille. Vaivainen yksi piste ja paikka sarjan hännillä ei luvannut paljoa sarjan päätösotteluihin. Kurssi on kuitenkin kääntynyt viikossa. Helsinkiläset vastustajat ovat sopineet ketturyhmälle hyvin sillä viikko sitten kaatui vaarallinen HJK 4-3 numeroin ja eilinen vierailu Käpylään toi toisen perättäisen voiton, ja jälleen runsasmaalisessa ottelussa.

JJK siirtyi Käpylässä johtoon Eero Markkasen maalatessa. KäPa haastoi kuitenkin jyväskyläiset avausjaksolla vielä hyvin ja kotijoukkue kampesikin itsensä vielä 2-1 taukojohtoon. Toinen jakso oli täydellisesti JJK:n. 5 maalia ei jättänyt jossiteltavaa ja sarjapisteet matkasivat Keski-Suomeen. Toisen jakson maalareina onnistuivat Aaro Laitinen (2), Peetu Lintinen (2) ja Eero Markkanen myös toistamiseen.

JJK:n ottelut SM-sarjassa jatkuvat kahdella peräkkäisellä kotiottelulla kun Ilves ja RoPS saapuvat Jyväskylään viikon välein (12.9. ja 19.9.).

Sarjatilanne putoamistaistelun osalta, pelattu 7 kierrosta.