Uutiset / 2008 / Vinny jatkaa kauden loppuun – Tommi palaamassa kentille

26.05.2008

JJK:ssa try out -sopimuksella jalkapalloillut Vinny Bala on mukana kettupaidassa kauden loppuun asti. Pohjevammasta kärsinyt brasilialainen ei koeaikanaan ole tositoimissa ollut, mutta harjoituksissa Adyn pikkuveli on esiintynyt sen verran vakuuttavasti, että päävalmentaja Ville Priha haluaa pitää laiturin Jyväskylässä.

– Rahallisesti hän olisi saanut muualta parempia tarjouksia, sillä hän ei ole meidän kalliimpia pelaajia eikä hänen palkkansa ole lähelläkään veljensä tasoa, JJK:n seurajohtaja Joni Vesalainen taustoitti.

Vinnyn hankinnassa JJK:n vaikuttimina olivat muutkin kuin pelilliset seikat, sillä Vesalaisen mukaan Ady on joulukuusta asti toivonut, että pikkuveli saa mahdollisuuden esittää taitojaan Jyväskylässä.

– Pikkuveljen saapuminen on näkynyt Adyssa. Vinnyn saapuminen on vaikuttanut selvästi Adyn viihtyvyyteen ja asenteeseen, Vesalainen paljastaa.

Tommi Kari jo palaamassa

Alustavasti JJK:n tähtipelaajan Tommi Karin piti palata nilkkavammansa jälkeen kentille vasta juhannuksen maissa. Elintärkeän hyökkääjän toipuminen on kuitenkin sujunut odotettua nopeammin, ja Karin paluu kentille on jo lähellä.

– Tommi voi olla mukana jo kesäkuun 4. päivän cupin ottelussa Varkaudessa, Vesalainen paljastaa.

www.ksml.fi / fcjjk.com