Uutiset / 2008 / Viikingit ja JJK pistejakoon – Latikka palasi vahvasti

20.07.2008

JJK onnistui Helsingin vierailullaan puolittain kun jyväskyläläiset kohtasivat illan Ykkösen kamppailussa sarjakakkosen Viikingit. Babatunde Wusun 7. minuutilla tekemä vierasjohto kesti 75. minuutille saakka jolloin Viikingit tuli tasoihin kulmapotkusta Toni Nymanin onnistuessa. Näin molemmat joukkueet nappasivat kamppailusta yhden sarjapisteen 1-1 tasatuloksella.

”Näimme hyvätasoisen Ykkösen ottelun ja se oli juuri niin kova kun etukäteen odotimmekin. Viikingit on vahva kotijoukkue ja meiltä vaadittiin tänään yhtenäinen esitys jotta saimme pisteen Jyväskylään vietäväksí”, JJK-luotsi Ville Priha tuumaili pelin jälkeen.

”Joukkueemme tahtotila oli erittäin hyvä. Teimme asiat niinkuin oli sovittu ja vaikka jouduimme puolustamaan paljon niin Viikingit ei päässyt kovin moneen vaaralliseen maalintekopaikkaan”, Priha jatkoi. ”Toivottavasti saamme samanlaisen vahvan asenteen jatkossa muihinkin kamppailuihin”.

Tuomas Latikka palasi vahvasti avaukseen

JJK:n positiivinen yllättäjä ottelussa oli pitkän tauon jälkeen come-backin avaukseen tehnyt laitapuolustaja Tuomas Latikka (kuva). ”Topilta erittäin vahva mukaantulo avauskokoonpanoon pitkän tauon jälkeen. Topi näytti upeasti esimerkkiä muillekin miten tilanteet pelataan loppuun saakka ja se näyttikin tarttuvan koko joukkueen puolustuspeliin tänään”, Priha kiitteli hyvän ottelun pelannutta laitapakkiaan. Maalin suulla Mihaly Szerovay esiintyi myös totutun varmasti muutamissa Viikinkien lähentelyissä.

JJK jatkaa oteluitaan keskiviikkona Harjulla kun rästiotteluun saapuu vastustajaksi Atlantis FC Helsingistä.

JJK: Szerovay, Latikka, Viren (var. 73 min), Paija (var. 41 min), Hannula, Sinisalo, Lähitie, Kari (83 min Abahassine), Lahtinen, Ady ja Wusu (var. 10 min).

Yleisömäärä: 1.055 katsojaa